Vastuuvapauslauseke

Jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on kysyttävää sivustomme vastuuvapauslausekkeesta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa [email protected].


Vastuuvapauslausekkeet TechFinnish

Kaikki tämän verkkosivuston - techfinnish.com - tiedot julkaistaan hyvässä uskossa ja yleistä tietoa varten. TechFinnish ei anna mitään takuita tämän tiedon täydellisyydestä, luotettavuudesta ja tarkkuudesta. Mitään tämän verkkosivuston kautta saamaasi tietoa käytät täysin omalla vastuullasi.


EMME MISSÄÄN TAPAUKSESSA OLE VASTUUSSA SINULLE AIHEUTUNEISTA MENETYKSISTÄ TAI VAHINGOISTA, JOTKA JOHTUVAT SIVUSTON KÄYTÖSTÄ TAI SIVUSTOLLA ANNETTUISTA TIEDOISTA. SIVUSTON KÄYTTÖ JA TÄLLÄ SIVUSTOLLA OLEVAN TIEDON VARAAN LUOTTAMINEN ON YKSINOMAAN OMA VASTUUSI.


Sivusto saattaa sisältää (tai sinut voidaan ohjata sivuston kautta) linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille tai sisältöön tai linkkejä muihin verkkosivustoihin ja ominaisuuksiin. Emme tutki, valvo tai tarkista tällaisten ulkoisten linkkien tarkkuutta, riittävyyttä, pätevyyttä, luotettavuutta, saatavuutta tai täydellisyyttä. Pyrimme tarjoamaan vain laadukkaita linkkejä hyödyllisiin ja eettisiin verkkosivustoihin, mutta meillä ei ole valvontaa näiden sivustojen sisällön ja luonteen suhteen. Näillä muilla verkkosivustoilla olevien sisältöjen suhteen annetut linkit eivät tarkoita suositusta kaikelle kyseisillä sivustoilla löydettävälle sisällölle.


Kumppanuusohjelman vastuuvapauslauseke

Sivusto saattaa sisältää linkkejä kumppanuusohjelman verkkosivustoille, ja voimme saada kumppanuuspalkkion kaikista ostoksista tai toimenpiteistä, joita teet kumppanuusohjelman verkkosivustoilla käyttäen tällaisia linkkejä.


Suostumus

Käyttämällä verkkosivustoamme annat täten suostumuksesi vastuuvapauslausekkeellemme ja hyväksyt sen ehdot.


Päivitys

Jos päivitämme, muutamme tai teemme muutoksia tähän asiakirjaan, muutokset julkaistaan selvästi täällä.