Windows 12 ei ole tulossa vuonna 2024; Se on sen sijaan Windows 11 24H2

Panos Panayn lähdettyä Microsoftilta monet spekuloivat, että Microsoft ei ehkä noudattaisi kolmen vuoden päivityssykliä Windowsille. Ja näin on käynyt toteen. Tänään Microsoftin virallisessa Windows Insider -blogissa yhtiö lopulta lopetti spekulaatiot sanomalla, että "Windows 11 24H2 tulee olemaan tämän vuoden vuotuinen ominaisuuspäivitys". Se tarkoittaa sitä, että Windows 12 ei saavu vuonna 2024, ja meidän täytyy ehkä odottaa vuoteen 2025 kokeaksemme seuraavan suuren Windows-päivityksen.


Windows 11 24H2 tulee olemaan vuoden 2024 suuri päivitys


Muutosloki huomattiin ensin WindowsCentralilla Windows Insider -blogissa, jossa Microsoft ilmoitti Windows 11 Insider Preview Build 26052 -julkaisusta Canary- ja Dev-kanaville. Muutosloki kertoo seuraavaa:
Aloitetaan versiolla 26-xx tänään, ja Windows Insiders -käyttäjät Canary- ja Dev-kanavilla näkevät version päivitetyn kohdassa Asetukset > Järjestelmä > Tietoja (ja Winver) versioksi 24H2. Tämä tarkoittaa, että Windows 11, versio 24H2, tulee olemaan tämän vuoden vuotuinen ominaisuuspäivitys. Kuten täällä mainittiin, Windows 11:llä on vuotuinen ominaisuuspäivitystahdin, joka julkaistaan vuoden toisella puoliskolla.


On selvää, että Windows 12 ei saavu tänä syksynä, ja Microsoft on myös korostanut, että Windows 11 noudattaa vuotuista ominaisuuspäivitystahdia, joka julkaistaan vuoden toisella puoliskolla. Tämä on jälleen poikkeus Windows 11:n pienemmistä Moments-päivityksistä, joita nähtiin Panayn johdolla.


Uudet Microsoftin johtajat, jotka ovat vastuussa Windows-divisioonasta, ovat todennäköisesti huolissaan lisääntyvästä fragmentaatiosta toisen uuden version kanssa. Windows 10 edustaa edelleen 66 prosentin markkinaosuutta ja Windows 11 vaivaiset 28 prosenttia. Windows 12:n julkaiseminen vuonna 2024 lisäisi edelleen Windows-alustan fragmentaatiota, ja Microsoft haluaa välttää sitä.


Sen sijaan saat uusia tekoälyominaisuuksia ja uusimmat edistysaskeleet Windows 11 24H2 -päivityksessä. AI-tehostettua Windows 12 -työpöytäkuorta kelluvalla tehtäväpalkilla ei varmasti tule seuraavaan Windows 11 -päivitykseen. Sinun täytyy odottaa iso visuaalinen uudistus Windowsille ainakin vuoteen 2025 saakka.


Muuten, odotettu Windows 11 24H2 -versio julkaistaan valmistajille (RTM) huhtikuussa ja saapuu yleiseen saatavuuteen syys- tai lokakuussa 2024.

Next Post Previous Post