Samsung Galaxy Ring on täällä: MWC 2024

 Samsung esitteli useita prototyyppejä MWC 2024:ssä, ja yksi niistä on sen Galaxy Ring, jota yritys vihjasi Galaxy S24 -sarjan lippulaivan julkaisun yhteydessä. Se näyttää melko mielenkiintoiselta ja jotain, mitä kuka tahansa haluaisi kokeilla. Valitettavasti käyttäjät eivät kuitenkaan pysty saamaan sitä käsiinsä lähitulevaisuudessa.

Esittelypisteellä minulle kerrottiin, että Samsungin Galaxy Ring voi olla kaupallisiin tarkoituksiin valmis tämän vuoden lopulla tai ensi vuoden alussa. Joten voimme odottaa sen saapuvan Galaxy S25 -tapahtumaan ensi vuoden alussa tai Galaxy Fold 6 -sarjan julkaisuun myöhemmin tänä vuonna. Tarkat tiedot ovat vielä paljastamatta.


Mutta sen, mitä tiedämme, on että Samsung myy sitä 9 eri kokoisena ja 3 värissä - hopea, kultainen ja musta. Näin koon kirjoitettuna renkaissa kuten S, L, XL ja enemmän. Rengas toimii älykellon tavoin, joka voi mitata terveyttäsi, ja ainoa asia on, että et saa näyttöä käyttöön, ja täällä anturit ovat rajoitetut.


Vaikka prototyypin koskettaminen ei ollut sallittua, laite näyttää kevyeltä ja sillä ei ole paksua runkoa, mikä saa meidät ihmettelemään, miten he ovat saaneet sijoitettua kaiken tekniikan tähän pieneen rengas. Materiaali vaikuttaa olevan metallia kiiltävällä viimeistelyllä. Se näyttää melko hienostuneelta sormissa, ja minun on sanottava, että sillä on jonkin verran samankaltaisuutta myös Noise Luna Ringiin. Mutta tämä on vain prototyyppi, ja asiat saattavat muuttua hieman, kun se virallisesti esitellään.


Siinä todennäköisesti on ominaisuuksia kuten sykkeen seuranta, unen seuranta ja SpO2. Saamme viralliset ja tarkat tiedot, kun se lanseerataan globaalisti. Mutta pidä mielessä, että Galaxy Ringin hinta on todennäköisesti korkea, koska tämä on uusinta teknologiaa eikä se ole halpaa ja se on edelleen kehitysvaiheessa.

Next Post Previous Post