OnePlus Watch 2 Tekniset tiedot ja hinta

Monien vihjausten ja spekulaatioiden jälkeen OnePlus Watch 2 on vihdoin julkaistu maailmanlaajuisesti, myös Suomessa. Se on OnePlussan toinen älykello, mutta useimmat pitävät tätä yhtiön ensimmäisenä todellisena "älykellona" sen ensimmäisen version ollessa pettymys. Tämä on mahdollisuus lunastaa itsensä, ja näyttää siltä, että se on täyttymys.


kuvan luotto: OnePlus

OnePlus Watch 2 on täynnä ominaisuuksia, kuten Wear OS, ja tässä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää sen hinnasta, teknisistä tiedoista ja saatavuudesta.


OnePlus Watch 2: Tekniset tiedot


OnePlus Watch 2:ssa on 1,43 tuuman AMOLED-näyttö, jonka tarkkuus on 466 x 466 pikseliä, ja se voi olla jopa 1 000 nitsin kirkkaudella. Se on hieman pienempi kuin Watch6:n näyttö, mutta korkeamman pikselitiheyden ansiosta Watch 2:n näytön tulisi olla terävä ja selkeä.


Kello on saatavana vain yhdellä kellotaulun koolla, 47 mm, mikä tekee siitä sopivan vain suuremmille ranteille. Toivoisimme, että OnePlus olisi julkaissut myös pienemmän 44 mm version, mutta se olisi tarkoittanut pienemmän akun sisällyttämistä, eikä OnePlus olisi saavuttanut 100 tunnin akkukestoväitettä sillä tavalla.


OnePlus Watch 2:n käyttövoimana on Snapdragon W5 Gen 1. Se on neljäytiminen järjestelmäpiiri, joka on valmistettu 4 nm prosessilla ja siinä on Cortex-A53-ytimet. Lisäksi siinä on BES2700-siru, matalan virrankulutuksen Bluetooth-piiri älykelloille ja liitetyille laitteille.


Alue, jossa ehkä suurin ero ensimmäisen sukupolven OnePlus Watchiin verrattuna on, no, ohjelmistopuolella. OnePlus Watch 2 hylkää OnePlusin omaan RTOS-käyttöjärjestelmään Wear OS 4.0: n, Googlen uusimman käyttöjärjestelmän älykelloille. Wear OS ei vain tee Watch 2:sta todellista "älykelloa" verrattuna kuntoseurantalaiteeseen, vaan sen pitäisi myös auttaa sitä tuntumaan olennaiselta osalta OnePlus-ekosysteemiä.


Älykellon virtalähteenä on 500mAh akku, jonka OnePlus väittää kestävän 100 tuntia älytilassa. Tämä on normaalille käytölle. Akun kesto laskee lähes puoleen, 48 tuntiin, kun AOD on käytössä. Lataamiseen saat laatikossa olevan omaan pogo-pin-laturin. Lisäksi saat 32 Gt tallennustilaa, 2 Gt RAM-muistia ja 5ATM vedenkestävyyden (IP68).


OnePlus Watch 2: Hinta


OnePlus Watch 2 on saatavana kahdessa värissä - Musta teräs ja Hohtava teräs. Hinnan osalta se maksaa 329 euroa Suomessa. Globaalit hinnat kelloille ovat seuraavat - 299 dollaria, 329 euroa ja 299 puntaa.​

Next Post Previous Post