Mikä on Genshin Impact?

Genshin Impact on uusin ilmaispelihitti, joka on saapunut pelimaailmaan, ja se on nyt saatavilla. Mutta mikä se on? Tässä selitetään, mistä pelissä on kyse ja miten se toimii niille, jotka ovat hämmentyneitä!


kuvan luotto: Cognosphere, d/b/a HoYovere

Mikä on Genshin Impact?


Genshin Impact on uusi toiminta-seikkailupeli kiinalaiselta kehittäjältä nimeltä MiHoYo. Se sijoittuu kuvitteelliseen Teyvatin maailmaan, jossa elementtimagiikka, lohikäärmeet, hirviöt, henget ja muut fantastiset elementit ovat osa jokapäiväistä elämää. Pelissä pelaat nuorena miehenä tai naisena, jota kutsutaan Matkaajaksi, joka on alussa matkustanut eri maailmojen välillä yhdessä kaksoissisaruksesi kanssa, ennen kuin salaperäinen nainen erottaa teidät ja jättää teidät yksin Teyvatiin.


Käyttämällä taikavoimiasi ja avustamalla Teyvatin maailmassa tapaamiasi liittolaisia, mukaan lukien pieneen henkeen Paimon, sinä Matkaajana tutkit maailmaa, kasvatat voimaasi ja etsit sisaruksiasi sekä voimakasta naista, joka erotti teidät.


Mitä tehdään Genshin Impact -pelissä?


Genshin Impactin hetki-hetkeltä -pelin pelaaminen heittää sinut erilaisiin tehtäviin, jotka vaativat sinua matkustamaan ympäri suurta karttaa, avaamaan pikamatkustuspisteitä, suorittamaan luolia ja tietenkin taistelemaan vihollisia vastaan. Taistelun osalta pelaajat voivat vaihtaa hahmojen välillä lennossa — mikä mahdollistaa monipuolisen valikoiman hyökkäyksiä vihollisia vastaan. Jotkut hahmot ovat erinomaisia lähitaistelussa, kun taas toiset ovat parempia pitkän kantaman taisteluissa.


Sinua kannustetaan tutkimaan ja avaamaan kartan koko alue, yhdessä pikamatkustuspisteiden, parempien varusteiden, keräilyesineiden ja lopulta osallistumalla pelin luoliin. Nämä luolat palkitsevat sinut suorituksen jälkeen — ja palkinnot vaihtelevat harvinaisuuden mukaan vaikeusasteesta riippuen. Luolilla on tiettyjä vaatimuksia aloittamiseen ja ne sisältävät laajan valikoiman vihollisia ja pieniä pulmia.


Yksi sen mielenkiintoisista mekaniikoista mahdollistaa elementti-iskujen pinottamisen (pelissä kutsutaan Elemental Reactions), mikä antaa sinulle uuden vaikutuksen yhdistelmästä riippuen. Esimerkiksi yhdistä Hydro- ja Cryo-elementit jäädyttääksesi vihollisen paikalleen. Tai käytä Pyroa ja Dendroa (joka on luonnollisen elementin kaltainen) aiheuttaaksesi palovammoja. Pelaajia kannustetaan kokeilemaan näitä erilaisia elementtejä saadakseen erilaisia tuloksia.


Kerätessäsi resursseja sinua kannustetaan valmistamaan varusteita, jotka voivat auttaa sinua tehtävien suorittamisessa. Voit myös ostaa monenlaisia ​​esineitä, kuten ruokaa, valmistusmateriaaleja, aseita, varusteita ja paljon muuta. Siinä on käytännössä kaikki, mitä odottaisit suurelta avoimen maailman RPG:ltä.


Siinä on raskaita JRPG-mekaniikoita, kuten joukkuejärjestelmä, monimutkainen elementteihin perustuva taistelu ja suuri maailma tutkittavaksi. Sinun on opittava vaihtamaan joukkuetovereitasi nopeasti, koska voit käyttää heitä ikään kuin peräkkäin vapauttaaksesi komboja vihollisiasi vastaan. Siksi on tärkeää olla tietoinen niistä vihollistyypeistä, joihin tulet kohtaamaan, jotta voit valita joukkuetoverisi sen mukaan — olipa kyseessä sitten valmistautuminen luolaan tai tarinamissioon avoimessa maailmassa.Onko Genshin Impact ilmainen?


Genshin Impact on täysin ilmainen pelata. Se sisältää kuitenkin mikromaksuja, jotka mahdollistavat sinulle lisää hahmoja ja varusteita.


Tulet tutustumaan näihin pelin opetusohjelman kautta, mutta tässä on perustiedot: Voit pelata Genshin Impactia täysin ilman, että käytät oikeaa rahaa. Kuitenkin, jos haluat enemmän hahmoja ja aseita niiden lisäksi, jotka peli antaa sinulle automaattisesti, sinun on osallistuttava pelin gotcha-mekaniikkaan ja valuuttoihin. Genshin Impact antaa sinulle paljon valuuttaa ilmaiseksi vain kirjautumalla sisään ja pelaamalla peliä, mutta lopulta se loppuu ja saatat haluta lisää.


Oikean rahan käyttäminen Genshin Impactin kaupassa antaa sinulle Genesis-kiteitä, 60 kiteelle hintaan $.99, 300 kiteelle hintaan $4.99, 980 kiteelle hintaan $14.99, 1980 kiteelle hintaan $29.99, ja niin edelleen. Voit sitten muuntaa Genesis-kiteet Primogemeiksi suhteessa 1:1. Ja sitten käyttää 160 Primogemia ostamaan joko Acquaint Fate tai Intertwined Fate.


Voit käyttää Fatejasi satunnaisen kohteen hankkimiseen, mikä yleensä on ase, mutta joskus uusi hahmo pelattavaksi pelissä. Aseet ovat yleisempiä kuin hahmot, mutta joka kymmenes kerta, kun käytät Faten, sinulle taataan hahmo tai korkean tason kohde.


Tämä on paljon hämärtämistä sanoa, että noin $30:lla sinulla on melko hyvät mahdollisuudet saada uusi hahmo pelattavaksi. Mutta kuten edellä mainittiin, sinun ei tarvitse edes osallistua tähän. Genshin Impact antaa sinulle runsaasti Primogemeja vain pelaamalla peliä ja kirjautumalla sisään päivittäin, ja on myös jatkuvasti vaihtuvia tarjouksia, jotka taattavat sinulle tiettyjä hahmoja. Pelin julkaisun yhteydessä on menossa tarjous, joka takaa sinulle voimakkaan maata manipuloivan Noelle-hahmon ensimmäisen kerran, kun käytät kahdeksan Intertwined Fatea.


Kaiken kaikkiaan Genshin Impact haluaa sinun käyttävän rahaa, minkä vuoksi sillä on niin monta tasoa valuuttaa. Mutta pidä vain silmällä, kuinka paljon Primogemeja sinulla on, ja kun sinulla on 160, käytä ne Fateihin, sitten käytä Fateja uusien hahmojen ja aseiden pyörittämiseen.


Missä voin pelata Genshin Impactia?

Genshin Impact on saatavilla PC:lle, Androidille, iOS:lle, PlayStation 4:lle ja PS5:lle, ja sille on tulossa omistettu Nintendo Switch -versio tulevaisuudessa.

Next Post Previous Post