Kuinka nähdä, kuka katsoo Instagram-profiiliasi

 Instagram on yksi laajimmin käytetyistä sosiaalisen median alustoista näinä päivinä, ja siellä on yli miljardi aktiivista käyttäjää kuukausittain, jotka kirjautuvat päivittäin tarkistamaan kuvia/videoita, jotka on julkaistu ystävien, perheenjäsenten tai heidän suosikkijulkkisten toimesta. Vaikka Instagramissa on suuri määrä käyttäjiä, jotka julkaisevat päivittäin, on myös melkoisia määriä käyttäjiä, jotka vain kurkkivat ympärilleen ilman että julkaisevat paljoakaan tai käyttävät alustaa keinonaan vakoilla muita käyttäjiä. Jos olet aktiivinen Instagram-käyttäjä julkisella profiililla, on melko todennäköistä, että olet ihmetellyt "Voinko nähdä, kuka katselee Instagram-profiiliani?" useammin kuin haluaisit myöntää. Joten, miten voit seurata, kuka katselee Instagram-tiliäsi? Voitko pitää silmällä Insta-vakoilijaasi? Selvitetään.

Kuinka nähdä, kuka katselee Instagram-profiiliasi


No, tarkasti ottaen, ei ole mitään suoraviivaista tapaa tarkistaa, kuka katselee Instagram-sivuasi. Instagramilla ei ole sisäänrakennettua ominaisuutta, joka antaisi käyttäjille mahdollisuuden tarkistaa, kuka on käynyt heidän profiilissaan, ja tähän on erittäin hyvä syy – käyttäjien yksityisyys. Facebookin omistamalla Instagramilla on kaikki tiedot, joita tarvitset profiilisi katselun tarkistamiseen, mutta se ei jaa niitä kanssasi, koska se voisi johtaa merkittävään käyttäjien osallistumisen laskuun alustalla.


Miksi kysyt? No, koska merkittävä määrä Instagram-käyttäjiä viettää aikaa vain muiden profiilien tarkastelemiseen ilman että julkaisevat mitään omalla profiilillaan, jos Instagram julkaisee tietoja heidän toiminnastaan, on erittävän suuri mahdollisuus, että he lopettavat sovelluksen käytön yhtä paljon, mikä olisi huono asia liiketoiminnalle. Vaikka nämä käyttäjät eivät vuorovaikuta muiden kanssa Instagramissa, he kuluttavat silti saman määrän mainoksia kuin muutkin, ja jos heidät paljastetaan toiminnastaan, he saattavat lopettaa alustan käytön kokonaan.Käytä Instagram-tarinoita/kohokohtia tietääksesi, kuka näkee profiilisi


Vaikka Instagram ei salli sinun tietää, kuka on nähnyt profiilisi, on yksi legitiimi tapa saada hieman tietoa siitä, kuka vierailee tililläsi katsoakseen tarinoitasi/videoitasi/kohokohtiasi. Tämä ominaisuus voidaan käyttää tarkistamaan, kuka on äskettäin vieraillut profiilissasi. Tämän ominaisuuden käyttämiseksi Insta-vakoilijoidesi paljastamiseksi noudata annettuja ohjeita:


1. Napauta profiilin kuvakkeita, jotka ovat alhaalla vasemmassa nurkassa äskettäisissä Instagram-tarinoissasi.

   Tämä näyttää luettelon kaikista käyttäjistä, jotka ovat katsoneet tarinasi, mukaan lukien käyttäjät, jotka eivät seuraa sinua.


2. Ominaisuus mahdollistaa myös minkä tahansa käyttäjän estämisen, jota et halua jakaa tarinoitasi. Tämä voidaan tehdä napauttamalla valikon painiketta käyttäjän nimen oikealla puolella ja valitsemalla "Piilota tarina" -vaihtoehto.


Tämän ominaisuuden ainoa rajoitus on, että tarinat ovat aktiivisia vain 24 tuntia, joten sinun on tarkistettava lista päivittäin. Saadaksesi pitkäaikaisen katsauksen siitä, kuka on vieraillut Instagram-profiilissasi, tarkista sama lista kohokohtistasi, joka myös näyttää listan kaikista käyttäjistä, jotka ovat vierailleet profiilissasi (ja katsoneet kohokohdat).


Instagram-yritystilit, jotta näet, kuka katselee Instagram-profiiliasi

Käyttämällä Instagram Business -tiliä voit nähdä, kuka on katsonut Instagram-profiiliasi. Tämä antaa sinulle pääsyn tärkeisiin tietoihin siitä, kuka on vieraillut Instagram-sivullasi. Liiketoiminta-tilillä käyttäjät voivat nähdä arvokkaita tietoja niistä, jotka vierailevat heidän sivullaan, mukaan lukien heidän sijaintinsa, ikäryhmänsä, sukupuolensa ja muuta. Tiedot eivät paljasta kaikkien henkilöiden nimiä, jotka ovat nähneet profiilisi.


Jos haluat pääsyn tällaiseen sitoutumistietoon, voit helposti muuttaa tavallisen tilisi yritystiliksi. Tee näin siirtymällä "Instagram-asetuksiin", napauttamalla "Vaihda yritystiliprofiiliin" -vaihtoehtoa ja yhdistämällä Instagram-tilisi Facebook-sivuun, jonka sinulla on.


Valitse, mitä yhteystietoja haluat käyttää IG-yritystilisi kanssa, sillä sille tarvitaan vähintään yksi yhteystieto. Yritystilisi on nyt valmis. Huomaa myös, että näkymät eivät näytä historiallisia tietoja. Se alkaa kerätä tietoja vasta sen jälkeen, kun Instagramin yritystili on otettu käyttöön.


Huomio: On paljon huijareita, jotka väittävät voivansa kertoa sinulle, kuka on katsonut Instagram-profiiliasi rahaa vastaan tai joskus pyytämällä tilisi tunnustietoja. Ole varovainen tällaisten väärien väitteiden kanssa, äläkä maksa satunnaisille ihmisille rahaa toivoen pääseväsi käsiksi tietoihin, joita Instagram yksinkertaisesti ei anna kenenkään nähdä.

Next Post Previous Post