Et voi yhdistää Bluetooth-hiirtä Vision Prohon, Apple vahvistaa

Apple Vision Pro on nyt kuumin tekniikka Apple-ekosysteemissä. Yrityksen ensimmäinen koskaan julkaistu mixed-reality -lasit ovat uskomaton yhdistelmä tehokasta laitteistoa ja uskomatonta immersiivistä kokemusta. Heti julkaisusta lähtien ihmiset ovat olleet innoissaan tietääkseen Vision Pro -yhteensopivista lisälaitteista nauttiakseen täydellisestä kokemuksesta. Eilen Apple julkaisi uuden tukiasiakirjan, jossa kerrotaan Bluetooth-laitteista ja lisälaitteista, jotka ovat yhteensopivia Vision Pron kanssa. On syytä huomata, että Apple on vahvistanut, että "Vision Pro ei ole yhteensopiva Bluetooth-hiirten kanssa".Apple kertoo, että Vision Pron pitäisi toimia Apple Magic Trackpadin ja useimpien Apple'n ja kolmannen osapuolen valmistamien Bluetooth-näppäimistöjen kanssa. Lisäksi Applen mixed-reality -lasit ovat yhteensopivia kaikkien nykyisten AirPods- ja Beats-kuulokemallien kanssa. Parhaan äänenlaadun saavuttamiseksi, mukaan lukien erittäin matala latenssi ja häviötön ääni, Apple suosittelee käyttämään AirPods Pro (2. sukupolvi) MagSafe-latauskotelon kanssa.


Apple Vision Pro ei kuitenkaan tue tiettyjä lisälaitteita.

"Apple Vision Pro ei ole yhteensopiva vanhempien Apple-näppäimistöjen ja trackpadien kanssa, jotka käyttävät irrotettavia paristoja. Apple Vision Pro ei myöskään ole yhteensopiva Bluetooth-hiirien kanssa." – Apple-tukiasiakirja


No, ilmeinen syy siihen, miksi Vision Pro ei tue Bluetooth-hiiriä, voisi olla se, että sille ei ole tarvetta. Intuitiiviset käsiliikkeet ovat yksi Vision Pron jännittävimmistä ominaisuuksista. Voit käyttää ääntäsi, silmiäsi ja käsiäsi ohjaamaan Vision Prota kokonaan. Silmien seuranta on taianomaista, ja käsiliikkeet ovat melko yksinkertaisia ja intuitiivisia. Jotta käyttäjät voisivat kokea nämä taianomaiset vuorovaikutukset, Apple on saattanut tehdä tämän päätöksen.


Koska Vision Pro palvelee myös satunnaisia pelaajia, se on yhteensopiva kaikkien MFi (Made for iPhone) -ohjainten kanssa. Tähän sisältyvät ohjaimet PlayStationilta, Xboxilta ja muilta ohjaimilta, jotka toimivat iPhoneiden ja iPadin kanssa.
Lisäksi asiakirja sanoo, että kaikki kuulokojeet, joissa on MFi-merkintä, ovat yhteensopivia Vision Pron kanssa. IQBudin, Phonakin ja Pocon jotkut mallit ovat myös tuettuja.

Next Post Previous Post