WhatsApp-kanavat saavat kyselyitä, äänimuistiinpanoja ja mahdollisuuden jakaa tilapäivityksiä

 WhatsApp-kanavat, lähetyksien ominaisuus, jonka avulla organisaatiot ja julkisuuden henkilöt voivat lähettää päivityksiä seuraajilleen viestintäalustalla, saavat joukon uusia työkaluja. Kanavat saavat pian äänestystoiminnon, ääniviestit ja mahdollisuuden jakaa kanavan päivityksiä tilassa. Meta CEO Mark Zuckerberg ilmoitti keskiviikkona uusista kanavaominaisuuksista omassa WhatsApp-kanavassaan esitellen äänestystoimintoa seuraajilleen. WhatsApp julkaisi kanavatoiminnon, joka toimii yksisuuntaisena lähetystyökaluna, viime vuonna. Urheilujoukkueilta, organisaatioilta ja julkisuuden henkilöiltä säännölliset päivitykset saavat kanavat pyrkivät lisäämään osallistumista Meta-konserniin kuuluvalla viestintäalustalla.

 


Uudet päivitykset tähtäävät tuomaan lisää osallistumista kanaviin, ja kanava-administraattorit saavat mahdollisuuden lähettää jäsenille äänestyksiä. Äänestykset ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa tavallisissa ja ryhmäkeskusteluissa WhatsAppissa. Kanava-administraattorit voivat nyt myös lähettää päivityksiä ääniviesteinä, siten osallistaen yleisöä suoremmin ja henkilökohtaisemmin.

Lisäksi WhatsApp-kanavan päivityksiä voidaan nyt jakaa myös tilassa. Tämä voidaan tehdä pitämällä painiketta alhaalla käyttäjän haluamaa kanavan päivitystä, valitsemalla "Välitä" ja sitten valitsemalla "Oma tila". Ja lopuksi uudet päivitykset sisältävät myös mahdollisuuden lisätä useita ylläpitäjiä tietylle kanavalle.


Kanavat, jotka toimivat pääasiassa yksisuuntaisena viestintätyökaluna, ovat saaneet päivityksiä käynnistyksen jälkeen, jotka pyrkivät tuomaan lisää osallistumista ja vuorovaikutusta. WhatsApp-kanavat saivat betapäivityksen marraskuussa 2023, jonka avulla kanava-administraattorit voivat jakaa tarroja seuraajiensa kanssa. Samaan aikaan alusta työskenteli ensimmäisen kerran kyvylle jakaa äänestyksiä kanavissa.


WhatsApp julkaisi kanavatoiminnon alun perin kesäkuussa viime vuonna, ja Meta kuvasi sitä "yksinkertaiseksi, luotettavaksi ja yksityiseksi tavaksi saada tärkeitä päivityksiä ihmisiltä ja organisaatioilta suoraan WhatsAppissa". Lähetystyökalu otettiin myöhemmin käyttöön 150 maassa, mukaan lukien Intia, tukien hakemistohaun ja reaktioiden kanssa syyskuussa. Kanavista on tullut lyhyessä ajassa suosittu ominaisuus. WhatsAppin mukaan yli 2 miljardia ihmistä käyttää palvelua maailmanlaajuisesti. WhatsApp-kanavat puolestaan ylittivät 500 miljoonan kuukausittaisen aktiivisen käyttäjän rajan ensimmäisen seitsemän viikon aikana käynnistyksen jälkeen, kertoi Zuckerberg viime vuonna kanavaviestissään.

Next Post Previous Post