Varhaisen Google Pixel 9 Pron renderöintivuoto paljastaa uudelleen suunnitellun kamerapalkin

Jos olet pysynyt ajan tasalla Pixel-uutisista viime vuosina, tiedät kuinka huono Google on pitämään tietoja tulevista laitteistaan salassa. Pixel 8 -sarjan vuodot tulivat julki vain muutama kuukausi Pixel 7 -sarjan jälkeen, ja sama trendi jatkuu Pixel 9 -sarjan kanssa.

"Vain" 8–10 kuukautta Pixel 9:n ja 9 Pron julkaisuun jäljellä, ja meillä on nyt virallisia renderöintejä tulevasta laitteesta sekä muutamia muita yksityiskohtia, joita voimme niistä päätellä. Tässä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää vuotaneesta Pixel 9 Prosta.


Kuvan luotto: OnLeaks ja MySmartPrice


Uudet vuodot ovat peräisin OnLeaksilta ja MySmartPricelta, ja ensimmäinen asia, jonka huomaamme välittömästi, on Google luopumassa kaarevista takareunoista terävien reunojen hyväksi. Tuntuu myös siltä, että kehykset ovat hieman pienentyneet ja näyttävät ohuemmilta verrattuna Pixel 8 Prohon.


Kamerapalkki takana on myös uudelleensuunniteltu, ja toisin kuin aiemmissa Pixel-malleissa, se ei ulotu takapaneelin reunoille. Se näyttää nyt samanlaiselta kuin Pixel Fold, ainoa ero on huomattavasti kaarevammassa moduulissa, joka toimii melkein kehyksenä kamerajärjestelmälle. Moduuli sisältää myös salaman ja jotain, mikä näyttää lämpötila-anturilta, jonka Google todennäköisesti säilyttää.


Virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet ovat edelleen oikealla puolella, mutta SIM-korttipaikka on siirretty alaosaan USB-C-portin oikealle puolelle. Yläosassa on myös mikrofoni ja mmWave-antennimerkintä, kuten yllä olevista vuotaneista Pixel 9 Pro -renderöinneistä näemme.


Pienempi Pixel 9 Pro?

Vuoto viittaa myös siihen, että Pixel 9 Prolla olisi 6,5 tuuman näyttö verrattuna 8 Pron 6,7 tuuman paneeliin. Tämä on kuitenkin todennäköisesti virhe, koska 9 Prolla on lähes samat mitat kuin 8 Prolla. Muutokset etuosassa eivät ole tarpeeksi suuria pienemmän näytön majoittamiseksi, vaan ne näyttävät pikemminkin samanlaisilta kuin 8 Pro. 9 Pro on myös 0,3 mm ohuempi kuin 8 Pro.


Kuitenkin aiemmat vuodot viittasivat kolmanteen Pixel-malliin Pixel 9 -sarjassa, joka sijoittuisi tavallisen ja Pro Pixelin väliin. Joten ehkä 6,5 tuuman näyttökoko ei ole virhe, ja se viittaa siihen, että keskitason Pixel on tuon kokoinen, kun taas se, mitä tällä hetkellä katsomme, on ikään kuin "XL" -versio? Vain aika näyttää.

Next Post Previous Post