samsung galaxy s24 julkaisupäivä

 Samsung on virallisesti ilmoittanut Galaxy Unpacked 2024 -tapahtumasta, jonka teemana on "Uuden mobiiliälyn aikakauden avaaminen." Viime viikot ovat olleet täynnä vuotoja Galaxy S24 -sarjasta ja siitä, milloin Samsung saattaisi ne julkistaa, ja näyttää siltä, että meillä on vihdoin virallinen vastaus S24-sarjan julkaisupäivästä.

Samsungin virallinen uutishuone on julkaissut artikkelin kutsulla nimeltä "Galaxy Unpacked 2024: Uuden mobiiliälyn aikakauden avaaminen", jossa yhtiö paljasti, että tapahtuma pidetään 17. tammikuuta klo 10 PST (tai 20:00 EET) San Josessa. Galaxy S24 -sarjan julkistus lähetetään Samsungin virallisella verkkosivustolla ja virallisella YouTube-kanavalla.

samsung galaxy s24

Niille, jotka eivät ole tietoisia siitä, mitä Samsung aikoo paljastaa, kyseessä on odotettu Galaxy S24 -sarja yhdessä kaikkien tekoälyn ja ohjelmistojen kanssa, jotka tulevat Galaxy-laitteisiin. Yhtiö linkitti myös ilmoituksen teaserin, jonka vuotajat olivat aiemmin havainneet.

Perinteiseen Samsung-tyyliin, paitsi että AI-ominaisuudet ja Galaxy S24:n julkaisupäivä vuotivat, myös muita asioita, kuten värimallit, renderoinnit ja keskeiset tekniset tiedot, vuotivat tällä viikolla. Jotkut keskeiset yksityiskohdat sisältävät näytön päivityksen, titaanikehyksen ja kaksi eri markkinoille suunnattua varianttia - Exynos ja Snapdragon. Lisäksi Galaxy AI:ta mainostetaan tulevien S24-mallien kärkiohjelmistona.

Next Post Previous Post