iPhone 16:n Capture-painike mahdollistaa lähentämisen ja loitontamisen pyyhkäisemällä sen päällä: Raportoi

Olemme vielä reilut 8 kuukautta etäällä iPhone 16 -sarjan julkaisusta, mutta huhumylly toimii täydellä teholla. Viimeisimpien iPhone 16 -huhujen joukossa on napin toiminto, ja odotetaan, että kaikissa iPhone 16 -nappeissa on tämä toiminto. Viimeisimmän raportin mukaan iPhone 16 -sarjan kapasitiivinen ottonappi mahdollistaa käyttäjille zoomaamisen pyyhkäisemällä sitä.The Information jakoi raportin, jonka mukaan iPhone 16:n ottonapista tulee merkittävä myyntivaltti, ja se on suunnattu yksittäisille luojille, jotka kuvaavat ja julkaisevat vaakasuoria videoita sosiaalisen median alustoilla kuten TikTok, Instagram ja Snapchat. Maksumuurin takana olevan raportin mukaan ottonappi on mekaaninen eikä kiinteätila, kuten aiemmin oli huhuttu.


Vaikka se onkin mekaaninen, nappi on herkkä kosketukselle ja reagoi käyttäjien paineeseen. Tämä mahdollistaa toiminnot, kuten zoomauksen kuvaa otettaessa tai videota kuvattaessa.


Se auttaa käyttäjiä "tarkentamaan kuvia painamalla sitä kevyesti ja aktivoimaan laukaisimen painamalla nappia voimakkaammin."


Koska iPhone 16 -sarjan ottonapin odotetaan olevan mekaaninen eikä kiinteätilanappi, se muistuttaa toiminnaltaan nykyisten iPhone-mallien toimintanappeja. Jos se olisi kiinteätila, se ei liikkuisi painettaessa. Sen sijaan kiinteätilanappi tuottaa värähtelyä painettaessa, mikä imitoi painalluksen tuntua.


Ei odoteta, että Apple tuo suuria muotoilumuutoksia iPhone 16 -sarjaan verrattuna edeltäjäänsä, lukuun ottamatta suurempaa näyttöä. Siksi uusi ottonappi tulee olemaan tulevan iPhone-valikoiman kohokohta.

Next Post Previous Post