Instagramin testaus "Flipside" -ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat lisätä vaihtoehtoisen tilin olemassa olevaan profiiliin

 Instagramin "Läheiset ystävät" -ominaisuus, joka mahdollistaa julkaisujen, Reelsien, tarinoiden ja muistiinpanojen rajoittamisen vain läheisille ystäville, laajennettiin useammille käyttäjille marraskuussa viime vuonna. Nyt Meta-omistama valokuva- ja videonjakopalvelu tuo uuden ominaisuuden nimeltä "Flipside" tehdäkseen sovelluksesta yksityisemmän. Instagramin johtaja Adam Mosseri kertoo, että ominaisuus on tällä hetkellä testausvaiheessa. Ominaisuus mahdollistaisi toissijaisen valokuvarivin luomisen, jota vain nimetyt ystävät voivat nähdä. Se näyttäytyisi vaihtoehtoisena tilinä nykyiselle profiilillesi ja antaisi sinun jakaa henkilökohtaisempia kuvia ja videoita valikoidun seuraajaryhmän ja ystävien kanssa.Maanantaina (29. tammikuuta) Threads-postauksessa Instagramin johtaja Adam Mosseri vahvisti, että yritys testaa ominaisuutta nimeltä Flipside. "Emme ole edes varmoja, käynnistämmekö sen Instagramissa", Mosseri kirjoitti vastauksena käyttäjälle Threads-postauksessa. "Toisaalta tuntuu hyvältä luoda selvästi yksityinen tila. Toisaalta se on jälleen yksi tapa tavoittaa pienempi yleisö toissijaisten tilitilien ja läheisten ystävien lisäksi. Näemme, miten ihmiset reagoivat testissä ja kehitämme sitä eteenpäin", hän lisäsi.


Samalla huomattu sosiaalisen median konsultti Threadsissa julkaisi videon, jossa esiteltiin Flipside-työkalua, jonka avulla käyttäjät voivat luoda yksityisen osan Instagram-sivuilleen, jossa he voisivat jakaa henkilökohtaisempia kuvia ja videoita tietylle ystäväryhmälle. Hänen mukaansa ominaisuus on tulossa testaukseen valituille henkilöille. Hän toteaa, että Flipside-käsitteen takana on olennaisesti "tuotteistaa 'finstas'" - suosittu slangitermi vaihtoehtoisille henkilökohtaisille Instagram-tileille, joissa ihmiset julkaisevat oikean elämänsä kuvia - Instagram-yleisölle.


Flipside havaittiin kehityksessä ensimmäisen kerran viime joulukuussa huomionosoituksena kehittäjältä Alessandro Paluzzilta (@alex193a), joka jakoi sarjan havainnollistavia kuvakaappauksia X:ssä. Kuvien perusteella Flipside viittaa "uuteen tilaan, vain sinulle ja ystävillesi", missä "vain valitsemasi ihmiset voivat nähdä tämän osan profiilistasi ja sen, mitä jaat täällä". Seuraajat voivat käyttää käyttäjän Flipside-tiliä napauttamalla painiketta tai pyyhkäisemällä alas heidän pääprofiilistaan.


Kuten päätilillä, käyttäjät voisivat asettaa erilaiset profiilikuvat ja kuvaukset Flipsidea varten tiettyjen katselijoiden nähtäväksi. Instagramin yhteisösäännöt koskisivat myös tätä uutta tilaa.

Next Post Previous Post