Apple Vision Pro julkaisee tämän kuun raportin

Apple Vision Pro odotetaan tuovan Applelle uuden aikakauden ja on epäilemättä suurin tuotelanseeraus vuosiin. Viimeisimmän raportin mukaan Apple Vision Pro saattaa julkaista aiemmin kuin aiemmin huhuttu julkaisupäivä, ja voit mahdollisesti saada sen käsiisi jo tämän kuun lopussa.


Apple Vision Pro


Wall Street Insights -kiinalaisen sijoittajan uutispalvelun tuoreen päivityksen mukaan Applen kauan odotettu Vision Pro -sekoitettu todellisuus -kuuloke voisi saapua Yhdysvaltojen markkinoille odotettua aikaisemmin, eli lauantaina 27. tammikuuta. Aiemmat raportit ja huhut olivat vihjanneet helmikuun julkaisusta.


Koska verkkosivustolla ei ole vahvistettua mainetta Apple-huhuista, tämä todennäköisesti osoittautuu virheelliseksi. Apple järjestää yleensä julkaisutapahtumansa viikonpäivisin, jotta ne ajoittuvat säännöllisiin työtunteihin. Tämä johtuu siitä, että viikonpäivisin järjestetyt julkaisutapahtumat saavuttavat suurimman mahdollisen huomion mediassa ja osakemarkkinoiden reaktion. Joten on hyvin epätodennäköistä, että Apple valitsee lauantain julkaisupäiväksi edes historian odotetuimmalle julkaisutapahtumalleen.


Antaakseen odotukselle lisää vauhtia, ristiriitaiset ennusteet merkittäviltä Apple-analyytikoilta lietsovat lisää spekulaatioita. Ming-Chi Kuo, joka tunnetaan luotettavista tiedoistaan Apple-suunnitelmista, ehdotti Vision Pro:n myöhäistä tammikuun julkaisupäivää, kun taas Bloombergin Mark Gurman eroaa, ennustamalla julkaisua myöhemmin helmikuussa.


On kuitenkin tärkeää huomata, että vaikka vuodoilla ja raporteilla olisi vahva peruste, Apple ei ole vielä tehnyt virallista ilmoitusta eikä vahvistanut Vision Pro:n tarkkaa julkaisupäivää. Teknologiajätti on vain sanonut, että Vision Pro tulee Yhdysvaltain markkinoille alkuvuodesta 2024, joten on parempi odottaa virallista lausuntoa Applelta tarkkojen tietojen saamiseksi.

Next Post Previous Post