Elon Muskin X testaa 1 dollarin vuotuisen tilausmaksun tykkäys-, uudelleenjulkaisu- ja viestien lainaamisesta

 Sosiaalisen median alusta X, aiemmin tunnettu nimellä Twitter, ilmoitti tiistaina testaavansa uutta tilausmallia, jossa se veloittaa 1 dollarin (1 euron) vuotuisen maksun perusominaisuuksista.Uusi tilausmalli, nimeltään "Ei botti", veloittaa käyttäjiä tykkäyksistä, uudelleenjulkaisuista tai muiden käyttäjien viestien lainaamisesta sekä viestien kirjanmerkitsemisestä verkkoversiossa.


Uuden tilausmallin tarkoituksena on taistella bottien ja roskapostittajien torjumiseksi, X kertoi lisäten, että maksu vaihtelee maittain vaihtokurssin perusteella.

X:n mukaan uusi menetelmä on aluksi saatavilla Uuden-Seelannin ja Filippiinien käyttäjille.

Tässä testissä olemassa olevia käyttäjiä ei vaikuteta. Uudet käyttäjät, jotka eivät halua tilata, voivat vain tarkastella ja lukea viestejä, katsoa videoita ja seurata käyttäjiä.

Botit ovat kiistanalainen aihe Elon Muskille, joka hankki yrityksen viime vuonna. Heinäkuussa X oli esitellyt rajoituksen tweettien katseluun "varmistaakseen käyttäjäkuntansa aitouden".


Aiemmin tänä kuussa Reuters kertoi lähteen perusteella, että X:n toimitusjohtaja Linda Yaccarino tapasi X:n lainaajia ja kertoi, että yritys testaisi kolmea tasoa tilauspalvelussaan, jotka perustuvat käyttäjälle näytettyjen mainosten määrään.


Elokuussa Musk sanoi, että X poistaisi suojatoiminnon, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden estää muita tilejä. Blokkaus-toiminto X:llä mahdollistaa käyttäjän rajoittaa tiettyjen tiliensä yhteydenottoja, viestien näkemistä tai heidän seuraamistaan. "Estäminen poistetaan 'ominaisuutena', paitsi suorissa viesteissä", Musk sanoi viestissään alustalla, viitaten suoriin viesteihin. Hän sanoi, että X säilyttää mykistämisen toiminnon, joka estää käyttäjää näkemästä tiettyjä tilejä, mutta toisin kuin estäminen, se ei ilmoita toista tiliä toimenpiteestä.

Next Post Previous Post