Windows 12:n julkaisupäivä vuotanut

Windows 12:n julkaisupäivä saattaa olla vuotanut äskettäin ja se saattaa saapua tietokoneille tulevien kuukausien aikana. Microsoftin väitetty seuraaja Windows 11:lle odotetaan olevan seuraava merkittävä päivitys, kun Windows 11 julkaistiin lokakuussa 2021 visuaalisilla muutoselementeillä, kuten tehtäväpalkilla ja Windows Explorerilla sekä tuella widgeteille. On huomionarvoista, että Microsoft ei ole vielä virallisesti paljastanut yksityiskohtia suunnitelmistaan julkaista seuraava versio Windowsin työpöytäkäyttöjärjestelmästään.


Kuvan luotto: microsoft

Transkriptio äskettäisestä Citi 2023 Global Technology Conference -tapaamisesta paljastaa, että Intelin talousjohtaja David Zinsner saattaa olla vuotanut Windows 12:n julkaisupäivän. "Itse asiassa uskomme, että '24 tulee olemaan melko hyvä vuosi asiakkaalle, erityisesti Windows-päivityksen takia", Zinsnerin lainaa transkriptio. Microsoft julkaisee säännöllisesti päivityksiä ja korjauksia käyttöjärjestelmälleen, joten Windowsin päivitys viittaa uuteen versioon olevan tulossa.


Ja me edelleen uskomme, että asennettu pohja on melko vanha ja tarvitsee päivityksen, ja uskomme, että ensi vuosi voi olla sen alku, ottaen huomioon Windows-katalyytin. Joten olemme optimistisia siitä, miten asiat kehittyvät alkaen '24", Zinsner lisää vastauksena kysymykseen siitä, odottaako Intel, että sen voitot jatkuvat sen saatua hiljattain takaisin markkinaosuutta.


On mielenkiintoista huomata Intelin johtajan mainitsema Windowsin "päivityksen" ja "katalyytin" ajoitus, mikä tapahtui pian sen jälkeen, kun yritys paljasti Intel Core Ultra -prosessorinsa, jotka saapuvat 14. joulukuuta. Intelin Meteor Lake -sirut, toisin kuin niiden edeltäjä Raptor Lake, suunnataan kannettaviin tietokoneisiin. Kuitenkin Intelin Arrow Lake-S -suoritinten, joissa on jopa 24 ydintä, väitetyn saapumisen odotetaan tapahtuvan vuonna 2024, joten Intel voi saada uudet pöytäkoneiden suorittimet ajoissa seuraavaa Windows-versiota varten.


Intelin uudet Meteor Lake -sirut ovat ensimmäiset prosessorit, joissa on oma neuroverkkoprosessoriyksikkö (NPU) parannettua paikallista tekoälysuorituskykyä varten. Uusi sirusuunnittelu sisältää myös ensimmäisen integroidun NPU-tekoälymoottorin. Samalla Windows 11 23H2 -päivitys esittelee jo uusia tekoälyominaisuuksia, kuten Windows Copilotin, ja Microsoft todennäköisesti panostaa entistä enemmän tekoälyominaisuuksiin ja -teknologiaan, jos se aikoo julkaista seuraavan Windows-version lähikuukausina.

Next Post Previous Post