WhatsApp antaa sinun pian kiinnittää yksittäisiä viestejä

WhatsApp työskentelee uuden toiminnallisuuden parissa, joka helpottaa viestien seuraamista huomattavasti. Meta-konserniin kuuluva pikaviestisovellus WhatsApp on julkaissut uuden beta-päivityksen Androidille, joka tuo mukanaan kiinnitettyjä viestejä. Tässä on mitä tämä koskee.

WhatsAppin kiinnitetyt viestit testauksessa


WhatsApp on julkaissut uuden Android 2.23.21.4 -beta-päivityksen, joka sisältää kyvyn kiinnittää viestejä pienelle joukolle käyttäjiä. Tämä auttaa sinua keskittymään tärkeisiin viesteihin ja säästää vaivalta etsiä niitä.

Sinulla on jo mahdollisuus tähtiä viestejä samasta syystä, mutta se vaatii muutaman vaiheen päästäksesi niihin käsiksi. Viestien kiinnittäminen keskustelujen yläosaan tekee niiden käyttämisestä melko helppoa. Aloittelijoille tiedoksi, että keskustelujen kiinnittämiseen on jo olemassa vaihtoehto.

WABetaInfon jakaman kuvakaappauksen perusteella tämä vaihtoehto on saatavilla viestin pitkäaikaisen painalluksen kautta, jolloin näkyviin tulee kontekstivalikko, jossa "kiinnitä" -vaihtoehto sijaitsee. On myös paljastettu, että viestien kiinnittämiselle tulee olemaan aikarajoitus; voit valita 24 tunnin, 7 päivän ja 30 päivän vaihtoehdoista. Jos haluat irrottaa viestit kiinnityksestä, se on silti mahdollista.

Lisäksi on esitetty, että WhatsApp for Android saa pian uudistetun chatin liitteen valikon, jossa on uusia värikkäitä ja moderneja laatikoita vaihtoehdoille, kuten Galleria, Kamera, Ääni ja muut. Voit tarkistaa tämän alla.Toisessa raportissa paljastetaan, että WhatsApp suunnittelee lisäävänsä haun vaihtoehdon Päivitykset-välilehdelle helpottaakseen tilapäivitysten ja kanavien löytämistä. Nämä uudet WhatsAppin ominaisuudet ovat testausvaiheessa, joten on vielä nähtävä, milloin ne tulevat yleisön saataville.
Next Post Previous Post