Twitter alkoi julkaista ääni- ja videopuheluita käyttäjille

 Elon Muskin X on nyt paljon enemmän kuin pelkkä sosiaalisen median alusta, se mahdollistaa nyt käyttäjien tehdä ääni- ja videopuheluita alustalla. Sosiaalisen median alusta esittelee uuden tavan, jolla käyttäjät voivat kommunikoida toistensa kanssa ääni- ja videopuheluiden avulla. Kuitenkin tämä ominaisuus on tällä hetkellä rajoitettu X Premium (Twitter Blue) -käyttäjille, jotka käyttävät iOS-laitteita, ja suunnitelmissa on tehdä se saataville Android-käyttäjille lähitulevaisuudessa.Jos olet ilmainen X-käyttäjä, voit silti käyttää tätä ominaisuutta, mutta on joitakin sääntöjä, joita on noudatettava. Voit hallita sitä, kuka voi soittaa sinulle säätämällä suoria viestejä koskevia asetuksia. Oletusarvoisesti voit vastaanottaa puheluita ihmisiltä, joita seuraat tai joilla on sinun osoitekirjassasi. Mutta tässä on kiinni: aloittaaksesi puhelun, sekä sinun että sen henkilön, jonka haluat soittaa, on vaihdettava vähintään yksi suora viesti toistenne kanssa.


Tässä on nopea opas siitä, miten aloittaa puhelu X:ssä:

  • Avaa suorat viestit.
  • Valitse olemassa oleva keskustelu tai aloita uusi.
  • Napsauta puhelinsymbolia.
  • Päätä 'Äänipuhelun' ja 'Videopuhelun' välillä napauttamalla asianmukaisia ​​kuvakkeita.


Kun aloitat puhelun, henkilö, jota soitat, saa ilmoituksen. Jos he eivät vastaa, he saavat silti ilmoituksen vastaamattomasta puhelusta.


Elon Musk ilmoitti tästä lisäyksestä aiemmin elokuussa osana visiotaan muuttaa Twitter monipuoliseksi monikäyttösovellukseksi. Hyvä uutinen on, että nämä ääni- ja videopuhelutoiminnot toimivat paitsi iPhoneilla myös Android-laitteilla, Mac-tietokoneilla ja tavallisilla tietokoneilla. Mielenkiintoista on, ettet tarvitse puhelinnumeroa käyttääksesi näitä ominaisuuksia, mikä tekee siitä vielä kätevämpää käyttäjille.


Jos haluat hallita soittoasetuksiasi X:ssä, seuraa näitä vaiheita: Aloita napauttamalla kuorikuvaketta päästäksesi viesteihisi. Sen jälkeen napauta asetuskuvaketta oikeassa yläkulmassa päästäksesi viestiasetuksiisi. Näissä asetuksissa voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä ääni- ja videopuhelutoiminnon. Jos päätät ottaa sen käyttöön, voit määrittää, kuka voi soittaa sinulle, mukaan lukien henkilöt osoitekirjassasi, ne, joita seuraat, ja vahvistetut käyttäjät.


Tämä laajennus X:n toimintakyvystä merkitsee jännittävää kehitystä, muuttaen alustan enemmän kuin vain kirjoitusten paikaksi. Ääni- ja videopuhelujen lisääminen mahdollistaa käyttäjille yhteyden ottamisen ja viestinnän uusilla ja mukaansatempaavilla tavoilla riippumatta siitä, minkälaista laitetta he käyttävät. Tämä muutos voisi määrittää uudelleen sen, miten ihmiset vuorovaikuttavat sosiaalisessa mediassa ja tuoda Twitterin, joka on nyt X, laajemmalle yleisölle.

Next Post Previous Post