Sony PS5 Slim ilmoittaa: ominaisuudet, hinnoittelu ja saatavuus

Sony PS5 Slim on ohuempi versio alkuperäisestä PS5-konsolista, mutta se tarjoaa saman suorituskyvyn. Sony ei ole virallisesti kutsunut sitä "PS5 Slim", mutta sen ohuemman rakenteen ja aiempien nimikäytäntöjen perusteella se tunnetaan jo laajalti nimellä PS5 Slim pelaajayhteisössä. Tässä tarinassa viittaamme uuteen malliin PS5 Slimiksi erottelun vuoksi, ja alkuperäistä mallia kutsutaan epävirallisesti "fat PS5":ksi. Katsotaanpa, mitä kaikkea uutta PlayStation 5 Slim tarjoaa, mukaan lukien muutokset sen uudessa muotoilussa, ominaisuuksissa, hinta, saatavuus ja muuta.Sony PS5 Slim ilmoitettu: Muotoilu & Ominaisuudet


Onnistuneen Sony PS5 -lanseerauksen jälkeen vuonna 2020 Sony on houkutellut pelaajia ympäri maailmaa uuteen sukupolven konsolilleen. Nyt yritys esittelee kuitenkin toisen upouuden PlayStation 5 -konsolin, joka tarjoaa hoikemman muotoilun ja joitakin uusia ominaisuuksia. Siihen liittyy muitakin uusia muutoksia, kuten:

  • 30 % pienempi tilavuus
  • Jopa 24 % pienempi paino
  • Uudet PS5 Slim -sivukannet, joissa on kiiltävä ja mattapintainen viimeistely
  • Enemmän tallennustilaa pelejä varten: nyt 1 TB
  • Digitaalinen malli tukee irrotettavaa Blu-ray-levyasemaa
  • Uusi vaaka- ja pystyteline myydään nyt erikseen

Kun keskustellaan lisää PS5 Slimin muotoilusta, yläkannet ovat kiiltävät, kun taas alapuolella on mattapinta. Tämä kontrastinen ulkonäkö tekee uudesta, hoikemmasta PS5:stä melko erilaisen verrattuna alkuperäiseen konsoliin. Joillakin faneilla on kuitenkin ollut kritiikkiä siitä, että sekä uudet että vanhat PS5-konsolit näyttävät samanlaisilta. Silti Sonyn tarkoituksena uudelle PS5 Slimille oli hyödyntää tehokkaampien sisäosien tehoa ja esitellä hoikempi muotoilu. Sonyn uusi irrotettava levyasema vaaditaan levypelejä varten uudessa PS5-digitaaliversiossa. Mutta jos ostat PS5-levyversion, saat levyaseman kiinnitettynä.

Ihmiset, joilla on alkuperäinen PS5-julkaisumalli, saattavat harkita päivitystä hoikempaan versioon. Voit tehdä sen, mutta sinun pitäisi tietää, että alkuperäisen konsolin ja uuden PS5 Slimin välillä ei ole suorituskykyeroa. Kuitenkin niiden, joilla on PS4, kannattaa harkita uutta Slim-mallia seuraavaksi ostoksekseen. Sony on myös vahvistanut, että kun nykyiset PS5-varastot loppuvat, uusi PS5 Slim on ainoa saatavilla oleva malli.

Sony PS5 Slim ilmoitettu: Hinta & Saatavuus


Uusi muotoiltu PS5-pelikonsoli alkaa hinnasta 449 EUR (digitaalinen versio), mikä on 49 EUR enemmän kuin PS5: n alkuperäinen lanseeraushinta vuoden 2020 lopussa. Toista saatavilla olevaa vaihtoehtoa on PS5-levyversio, joka maksaa 549 EUR. Molemmat näistä sisältävät 1 TB tallennustilaa. Sony on myös ilmoittanut uusien hoikempien PS5-konsolien hinnat Euroopassa, Isossa-Britanniassa ja Japanissa ilmoituksessaan.

Irrotettava levyasema itsessään maksaa 119,99 EUR ja se sopii digitaalisen PS5-konsolin ostajille, jotka haluavat lisätä levyaseman konsoliinsa. Vaakateline sisältyy PS5 Slimiin, kun taas pelaajat voivat ostaa uuden pystytelineen hintaan 29,99 EUR.

Sony on vahvistanut, että uuden PS5-mallin saatavuus alkaa marraskuusta 2023 lähtien. Se julkaistaan ensin valituissa paikallisissa jälleenmyyjissä. Se on myös saatavilla virallisella Sony PlayStation Direct -sivustolla.
Next Post Previous Post