Google Pixel Watch 2, jossa on ihon lämpötila-anturi, julkaistiin

At Googlein vuoden 2023 Pixel-tapahtumassa on esitelty toisen sukupolven Pixel Watch yhdessä Pixel 8 -sarjan kanssa. Kello muistuttaa ensimmäisen sukupolven Pixel Watchia, mutta tuo mukanaan useita päivityksiä. Tarkista hinta, ominaisuudet ja muut tiedot.

Pixel Watch 2: Tekniset tiedot ja ominaisuudet


Pixel Watch 2: lla on sama pyöreä näyttö, joka vaikuttaa hieman kaarevalta. Se on valmistettu 100% kierrätettävästä alumiinista, mikä tekee siitä 10% kevyemmän kuin edeltäjänsä. Kellossa on myös suurempi haptinen kruunu ja sivupainike.


AMOLED-näyttö tukee jopa 1000 nits kirkkautta ja AOD: ta. Siinä on Corning Gorilla Glass 5 -kerros. Pixel Watch 2: lla on neliydin Qualcomm 5100 -siru Cortex M33 -apuprosessorilla. Tämän odotetaan parantavan sekä kellon akun kestoa että suorituskykyä. Pixel Watch 2 tukee suurempaa 306 mAh akkua, joka kestää jopa 24 tuntia, kun AOD on käytössä. Siinä on myös pikalataustuki, joka tarjoaa noin 30 minuutissa 50%: n latauksen.


Älykellon mukana tulee 2 Gt RAM-muistia ja 32 Gt tallennustilaa. Siinä on sykemittari älykkäällä syketarkkuusalgoritmilla, SpO2-mittari ja EKG-tuki. Siinä on myös ihon lämpötilan mittarin tuki. Uusi lisäys on Fitbit Sense 2: n Body Response -ominaisuus, joka voi havaita hikoilun tason ja sykkeen muutoksen stressin tunnistamiseksi. Tämä johtuu uudesta jatkuvan elektrodermaalisen toiminnan (cEDA) anturista, joka puuttui Pixel Watch 1: stä.


Voit myös hallita stressiä, seurata askeleita, kaloreita ja unta Pixel Watch 2: n avulla, samalla kun voit seurata useita fyysisiä aktiviteetteja. Siinä on uudet Heart Rate Zone Coaching - ja Pace Training -ominaisuudet tavoitteidesi saavuttamiseksi. Saat myös uuden Fitbit-sovelluksen. Se toimii Wear OS 4.0: llä, jotta saat käyttöösi ominaisuuksia kuten kuvien ja GIF-katselun, saat ohjeet yhdellä napautuksella ja parannetut saavutettavuusominaisuudet muiden asioiden joukossa. Siinä on Google-sovelluksia, kuten Google Maps, YouTube ja muita, yhdessä Google Assistantin kanssa. Lisäksi saat useita turvallisuusominaisuuksia, kuten kaatumisen tunnistuksen, hätä-SOS: n, lääketieteellisen tunnisteen ja muita.


Pixel Watch 2 -hinta Suomessa


Google Pixel Watch 2: lla on hinta noin 399 euroa Wi-Fi-mallille ja noin 449 euroa 4G LTE -mallille.


Älykellossa on myös 6 kuukauden Fitbit Premium -tilaus ja 1 vuoden YouTube Premium -tilaus. Voit saada sen kiillotettuna hopeana (alumiinikotelo / Bay Active -ranneke ja alumiinikotelo / Posliini Active -ranneke), mattamustana ja samppanjakultaisena väreinä.

Next Post Previous Post