Motorolan uusi konsepti voi kääriä näytön ranteeseesi

Lenovon Tech World 2023 -tilaisuudessa yritys esitteli uuden älypuhelimen muotoilun, joka väitetysti on paranneltu versio Lenovon ranneluurikonseptista, joka esiteltiin lähes seitsemän vuotta sitten. Tämä puhelin on pääasiassa rakennettu joustavalle 6,9 tuuman FHD+ pOLED-näytölle, jota kutsutaan mukautuvaksi näytöksi. Tämä näyttö voi taipua taaksepäin ja kääriytyä ranteen ympärille kuin suuri digitaalinen rannekoru tai älykello.


Motorola esittelee mukautuvan näytön konseptin

Motorolan uusi mukautuva näytön konsepti voidaan taivuttaa erilaisiin muotoihin käyttötarkoituksesta riippuen. Sitä voidaan käyttää "rannekäyttökokemuksena", kun tarvitset tietoja suoraan ranteeseesi. Laite kiinnitetään toiseen nauhaan, joka varmistaa, ettei se putoa! Näyttö tukee myös erilaisia ​​asentotiloja, jotka voivat auttaa sinua asettamaan näytön usealla tavalla. Voit siis käyttää sitä perinteisenä älypuhelimena tai taivuttaa sitä hieman, jotta se näyttää taittuvan puhelimelta ja mahdollisesti kiinnittää sen pöydälle hands-free-kokemusta varten.


Tämä vie eteenpäin yrityksen olemassa olevia rullaavia ja taittuvia laitekonsepteja. Konseptilaite tukee Full HD+ pOLED-mukautuvaa näyttöä, joka voi olla kooltaan 6,9 tuumasta 4,6 tuumaan sen mukaan, miten se on aseteltu.


Konsepti tarjoaa täydellisen Android-kokemuksen, mutta on vielä nähtävissä, kuinka se on optimoitu, kun laitetta käytetään älykellona. Koska kyseessä on konsepti, ei myöskään ole tietoa siitä, kuinka kestävä ja toteuttamiskelpoinen tämä on! Lisäksi ei ole tietoa siitä, tuleeko tästä kaupallinen tuote vai pysyykö se konseptiarkistoissa.


Motorola panostaa myös tekoälyyn!

Motorola on hypännyt tekoälyjunan kyytiin joillakin lisäyksillä. Tähän sisältyy heidän Generative AI -mallinsa, jonka avulla käyttäjät voivat saada tekoälypohjaisia kuvia asusta perustuen asukuvan näyttämään henkilön tyyliltä. Näitä voidaan käyttää myös mukautettuina taustakuvina jopa yllä mainitussa laitteessa vastaamaan asuasi!Siellä on myös MotoAI-henkilökohtainen avustaja Motorola-puhelimille ja Lenovo-tietokoneille. Tämä auttaa käyttäjiä saamaan vastauksia kysymyksiin ja tekemään paljon työtä avustajan avulla. Se keskittyy käyttäjän yksityisyyteen ja suorittaa tiedon paikallisesti laitteessa. MotoAI mukautuu myös käyttötottumuksiin ja käyttäjien ääniin paremman vuorovaikutuksen mahdollistamiseksi.


Lisäksi saat 2.0 Mobile Doc Scan AI -mallin, joka helpottaa asiakirjojen skannausta, tekoälytekstin tiivistämistä ja muuta.

Next Post Previous Post