Kuinka ladata Counter-Strike 2

Counter-Strike, pelisarja jota on rakastettu vuosien ajan kaikenikäisten ihmisten toimesta. Vaikka olemme nähneet useita Counter-Strike-pelejä julkaistavan pelisarjan elämän aikana, Valve on viimein tehnyt liikkeen ja julkaissut Counter Strike 2:n. Kyllä, Counter-Strike 2 on totta ja nyt voit pelata sitä heti tietokoneellasi sekä SteamOS- ja Linux-laitteillasi.


Counter-Strike 2 on viimein julkaistu, poistuen rajoitetusta beta-testivaiheesta lähes kuuden kuukauden jälkeen. CS2 on rakennettu Source 2 -pelimoottorilla ja tuo mukanaan joukon uusia jännittäviä ominaisuuksia. Niihin kuuluvat uudet savut, päivitetyt visuaaliset elementit, rakkaiden karttojen kokonaisvaltainen uudistus, uusi käyttöliittymä ja paljon muuta. Jos olet innokas pelaamaan Counter-Strike 2:sta, olemme jakaneet vaiheittaisen prosessin siitä, miten ladata CS2 ja aloittaa taktisen ammuntapelin pelaaminen heti.


Kuinka ladata Counter-Strike 2 Windows-tietokoneelle


Niille, jotka miettivät, onko Counter-Strike 2 ilmainen? Tarvitseeko minun maksaa siirtymisestä CS: GO: sta CS2: een? No, Counter-Strike 2 on ilmainen peli. Joten sinun ei tarvitse käyttää rahaa aloittaaksesi CS2: n pelaamisen, vaikka meillä on myöhemmin tässä artikkelissa selitetty Prime Status -päivitys. Mitä tulee Counter-Strike 2: n järjestelmävaatimuksiin, suosittelemme tarkistamaan julkaisumme täällä.


Perusasioiden ollessa selvillä, tarkastellaanpa vaiheita CS2: n asentamiseksi ja pelaamiseksi järjestelmässäsi:


  • Ensinnäkin sinun on oltava Steam-tili sekä Steam Client (lataa tästä). Noudata verkkosivustolla mainittuja vaiheita luodaksesi tili, jos sinulla ei vielä ole sellaista. Jos tiedät jo Steamin, siirry eteenpäin.  • Kun olet käynnistänyt Steamin Windows-tietokoneellasi, siirry Steam-kauppaan. Etsi täältä "Counter-Strike 2" ja napsauta ehdotettua tulosta. Voit myös käydä suoraan tässä linkissä päästäksesi suoraan Counter-Strike 2 Steam-sivulle.
  • Varmista, että olet Steamin asiakasohjelman sisällä käydessäsi Counter-Strike 2 -sivulla. Napsauta sitten "Pelaa", minkä jälkeen Steam-sovellus kehottaa sinua määrittämään CS2-asennuksen. Jos olet avannut linkin selaimen ikkunassa, napsauttamalla "Pelaa peliä" saat kehotuksen avata Steam, joten napsauta "Kyllä, Steam on asennettu", kun sinulta kysytään.


  • Vaikka Counter-Strike 2 on ilmainen pelata, harkitse "Prime Status -päivityksen" ostamista myöhemmin saadaksesi pääsyn Counter-Strike 2: n yksinoikeudelliseen Prime-otteluun ja vähemmän hakkereiden kohtaamista. CS2-kokemus on parempi Prime-statussa.  • Jatka asennusvaihtoehtoja, ja peli alkaa latautua. Tässä vaiheessa voit määrittää aseman, johon Steam asennetaan, napsauttamalla Asetukset-painiketta. Voit harkita "Prime Status -päivityksen" ostamista myöhemmin saadaksesi Prime-ominaisen CS2-yhteensopivan yhteensopivuuden vähemmän hakkereiden kanssa.  • Kun peli on valmis lataamaan, napsauta Steam-sovelluksessa "Kirjasto". Etsi täältä Counter-Strike 2 ja napsauta sitä.  • Napsauta sitten Pelaa aloittaaksesi pelin. Se asentaa muutamia tarpeellisia komponentteja, kuten DirectX ja Visual C++, ja käynnistyy heti sen jälkeen.
Next Post Previous Post