Kuinka käyttää kahta matkapuhelinnumeroa yhdessä Whatsappissa

WhatsApp on julkaissut paljon tärkeitä ominaisuuksia viestisovellukseensa parantaakseen käyttäjien kokemusta. WhatsApp tarjoaa nyt ominaisuuksia kuten keskustelun lukitus, HD-valokuva vaihtoehdon, muokkauspainikkeen viesteille, näytön jakamisen ja paljon muuta. Kaikki nämä ovat erittäin tärkeitä WhatsApp-ominaisuuksia, jotka auttavat ihmisiä jollain tavalla tekemään elämästään helpompaa. Uusin päivitys mahdollistaa kahden matkapuhelinnumeron käytön yhdellä WhatsApp-sovelluksella.Tämä on suuri päivitys, ottaen huomioon, että ihmiset joutuivat aiemmin käyttämään klooni-ominaisuuksia tai kaksoissovellusta puhelimissa voidakseen käyttää kahta eri tiliä samalla laitteella. WhatsApp on tehnyt hienoa työtä tuomalla tämän ominaisuuden monien ihmisten helpottamiseksi yhteydenpitoon käyttäjiin, joilla on erilaiset numerot. Tässä on, miten voit käyttää kahta matkapuhelinnumeroa yhdellä WhatsApp-sovelluksella.


WhatsApp: Kuinka käyttää kahta numeroa samassa sovelluksessa

Toisen WhatsApp-tilin asettaminen samassa sovelluksessa on suoraviivaista. Tarvitset toisen puhelinnumeron ja SIM-kortin tai laitteen, joka tukee moni-SIM- tai eSIM-teknologiaa. Kun tarvittavat laitteistot ovat käytettävissä, sinun tarvitsee vain noudattaa muutamaa vaihetta.


Vaihe 1: Mene WhatsAppin asetuksiin ja napauta nuolta nimesi vieressä.

Vaihe 2: Valitse "Lisää tili." Tämä vaihe aloittaa toisen tilisi asennusprosessin.


Huomaa: Sinulla on täysi hallinta yksityisyys- ja ilmoitusasetuksista kullekin tileillesi, kuten virallisessa viestialustan blogissa on mainittu.


Milloin voit käyttää tätä monitilisovelluksen ominaisuutta WhatsAppissa?

WhatsApp on juuri ilmoittanut tästä ominaisuudesta ja vahvistanut, että useat tilit samassa sovelluksessa julkaistaan lähiviikkojen aikana, mikä tarkoittaa, että sen odotetaan saapuvan lokakuun loppuun mennessä tai marraskuun alussa. Tällä hetkellä WhatsAppin beetatestaajat voivat aloittaa tämän ominaisuuden käytön. Ominaisuus saapuu ensin Android-version WhatsAppille. On tällä hetkellä tuntematonta, milloin yritys aikoo julkaista sen iOS-version osalta.

Next Post Previous Post