Instagram testaa uutta ominaisuutta, jonka avulla voit lisätä kuvia ja videoita muiden ihmisten viesteihin

 Instagram kokeilee uutta ominaisuutta, joka mahdollistaa käyttäjien luoda yhteistyöllisiä karusellipostauksia alustalla, antaen käyttäjien lisätä valokuvia ja videoita muiden ihmisten postauksiin.


Instagramin johtaja Adam Mosseri ilmoitti ominaisuudesta lähetyksessään alustalla. Uusi ominaisuus mahdollistaa käyttäjien lisätä "Lisää postaukseen" -painikkeen karusellipostauksen vasempaan alakulmaan. Kun tämä on otettu käyttöön, käyttäjät voivat napauttaa painiketta ja lähettää suosikkivalokuviaan ja videoitaan postaukseen.


Instagram tarjoaa jo toiminnon, joka mahdollistaa käyttäjien yhteistyön muiden käyttäjien kanssa alustalla. Jos lisäät seuraajasi yhteistyökumppaniksi luodessasi postausta, heillä on mahdollisuus näyttää kyseinen postaus myös omalla profiilissaan.Tänä vuonna Instagram on jatkuvasti lisännyt uusia yhteistyöominaisuuksia, kuten mahdollisuuden lisätä musiikkia karuselleihin, liittyä luojien kanssa "Lisää omasi" -tarroilla ja tallentaa kuvia ja videoita ystävien kanssa.


Kuitenkin alkuperäisen postauksen luojan on hyväksyttävä lisäykset ennen kuin ne lisätään. On yhä epäselvää, aikooko Instagram lisätä nykyistä 10 postauksen enimmäisrajoitusta ja näyttääkö jokainen postaus, kuka lisäsi valokuvan tai videon vai lisätäänkö heidän nimet kuten olemassa olevassa yhteistyöpostausten ominaisuudessa.

Next Post Previous Post