Call of Duty Modern Warfare III: julkaisupäivä, kampanja ja paljon muuta

Viime vuoden uudelleen tehdyn Modern Warfare II:n pelaamisen jälkeen pelaajat ovat odottaneet uusinta versiota. Hyviä uutisia on vihdoin tullut, kun Activision, yhdessä Sledgehammerin, Infinityn ja Treyarchin kanssa, ovat paljastaneet Call of Duty Modern Warfare III:n pelikuvatrailerin. Jatka lukemista saadaksesi selville, miltä COD MW3:n pelattavuus näyttää, mukana kampanjan yksityiskohdat, julkaisupäivät ja muuta.Modern Warfare III:n julkaisupäivä ja alustat


Aloitetaan odotetuimmasta tiedosta. Call of Duty Modern Warfare III julkaistaan 10. marraskuuta 2023.

Peli julkaistaan kaikille suurille alustoille, mukaan lukien PS5, PS4, PC (Battle.net ja Steam), Xbox One ja Series X/S. Lisäksi ennakkotilaukset sisältävät aikaisen pääsyn kampanjaan, joka alkaa 2. marraskuuta, sekä avoimen beetan (päivämäärää ei ole vielä ilmoitettu). Saat myös Soap Operator -DLC-paketin hahmoskinien ja asepiirrosten kanssa.

Peli tulee kahtena eri versiona, joista toinen on tavallinen ja toinen Vault Edition. Vaikka molemmilla versioilla on aikainen pääsy, Vault-versio avaa enemmän sisältöä, kuten Blackwell Season One BattlePassin 50 Tier Skipillä, Nemesis Operator -paketin ja kaksi ilmaista asevarastoa. Hinnaltaan COD MW3 Standard maksaa 70 dollaria ja Vault-versio peräti 100 dollaria.


Call of Duty MW3:n kampanja

Modern Warfare III tulee ensimmäistä kertaa suorana jatko-osana peräkkäisinä vuosina, mikä on hämmästyttänyt ja innostanut pelaajia. Peli jatkaa suoraan siitä, mihin osa 2 jäi, kun Task Force 141 (Price, Soap, Ghost ja muut) ovat kintereillä venäläiselle pahikselle Vladimir Makaroville.Niille, jotka eivät ole tietoisia, Makarov on pahiksen rooli legendaarisessa "No Russian" -tehtävässä, joka sotki monien lapsuudet aikanaan. Vain muutama päivä sitten pahiksen kasvot paljastettiin omassa Makarovin julkistustrailerissaan. Nyt kun kaikki kortit ovat pöydällä, kampanja pääsee täyteen vauhtiin maailman syöksyessä jälleen kaaokseen, ja kissa ja hiiri -jahti alkaa uudestaan.


Avoimet taistelutehtävät antavat pelaajille tilaa toimia

Vaikka Call of Duty onkin antanut pelaajille tarpeeksi valinnanvaraa aseiden suhteen, uudet Avoimet Taistelutehtävät MW3:ssa muuttavat peliä täysin. Blogipostauksessaan, joka julkaistiin pian trailerin jälkeen, Activision kertoo avoimista taistelutehtävistä ja miten ne ovat "jännittävä innovaatio Call of Dutyn kampanjassa". Nämä taistelutehtävät mahdollistavat pelaajille tarkan lähestymistavan valinnan ennen näitä tiettyjä tehtäviä.


Esimerkiksi pelaajille annetaan mahdollisuus joko täysin äänettömään lähestymistapaan, joka varustaa heidät yöllisenäkölasien ja äänenvaimennettujen aseiden kanssa, tai suoraan hyökkäykseen, joka varustaa heidät lisäpanssareilla ja raskaalla tulivoimalla. Voit myös käyttää kaikkia tehtävän lähellä olevia toimivia ajoneuvoja tehtävän suorittamiseen. Lisäksi nämä avoimet taistelutehtävät tukevat useita lähestymistapoja ja lähellä olevaa lisävarustusta. Pelaajille, jotka ovat etsineet kirurgista mukauttamista, nämä uudet tehtävät ovat suuri osa Modern Warfare III:sta.


MW3 Moninpelimuodon tiedot

Call of Duty Modern Warfare III näyttää nojaavan täysin nostalgiatekijään, sillä se tuo mukanaan kaikki alkuperäiset 16 julkaisukarttaa MW2:sta (2009). Toisaalta, kuten odottaa saattaa, ne on graafisesti remasteroitu ja päivitetty vastaamaan nykyaikaista taistelumaastoa. Myös muut fanien suosikkimuodot palaavat, mukaan lukien Hardpoint ja Kill Confirmed. Mukana on myös uusi Cutthroat-pelimuoto, joka tarjoaa 3v3v3 -kokemuksen.Ydinjulkaisukarttojen lisäksi peliin tulee muita ympäristöjä, mukaan lukien kolme uutta taistelukarttaa. Ne toimivat taustana MW3:n Invasion- ja Ground War -pelimuodoille, ja mukana on myös valtava War-kartta ja samaan nimeen perustuva pelimuoto, joka oli alun perin mukana COD: WWII:ssa.


Uudet moninpelimuodon muutokset

Uusien ja vanhojen karttojen lisäksi MW3 tuo mukanaan joukon uusia ominaisuuksia ja muuttaa joitain mekaniikkoja. Näihin kuuluu uusi "Taktinen asento", joka on tila hip-fire- ja ADS-ampumisen (aiming down sights) välillä. Operaattori laskee aseen olaltaan ja asettaa sen vinottuun ampuma-asentoon. Vaikka saat liikkuvuutta, menetät tarkkuutta ruiskun takia. Pelaajat voivat myös rakentaa jälkimarkkinaosia luodakseen ainutlaatuisia asekonfiguraatioita ja hienosäätääkseen aseitaan itse.

Joitain ydinkoneiston mekaniikkoja on myös muutettu. Karttavaali tekee paluun antaen pelaajille enemmän valtaa. Minikarttaan on tehty muutoksia, ja punaiset pisteet näkyvät nyt, kun vihollinen ampuu äänetöntä asetta. Lisäksi Core Multiplayer Health -pelaajien peruselämät ovat kasvaneet 150:een.


Call of Duty Modern Warfare 3 Zombies

Call of Dutyn kuuluu Zombies-pelimuoto, ja tällä kertaa se tekee paluun parempana kuin koskaan. COD MW3 tuo mukanaan joukkuepohjaisia pelimuotoja, pelaajat voivat liittyä joukkoihin ja "taistella massiivisia kuolleiden joukkoja vastaan suurimmassa Call of Duty Zombies -kartassa koskaan". Modern Warfare Zombies keskittyy "yli-inhimilliseen Dark Aether Zombies -tarinaan".

Zombiesissa on paljon salaisuuksia, ja siellä on tehtäviä vaikeasti voitettavissa olevilla alueilla. Mukana on myös avoimen maailman pelaaja vastaan vihollinen (PvE) -poistokokemus, joka asettaa pelaajat ainutlaatuisten ja vaikeiden pomojen haasteeksi.

Next Post Previous Post