Sony korottaa PlayStation Plus -tilaushintaa

Sony on ilmoittanut äskettäin päivityksestä PlayStation Plus -tilausten hintoihin (lanseerattiin viime vuonna), ja samalla se ilmoitti, että tilausten hinnat nousevat. Uudet hinnat astuvat voimaan tässä kuussa. Tässä kuinka paljon sinun on nyt maksettava enemmän PS Plus -tilauksesta.Uudet PlayStation Plus -tilauksen hinnat


Uudet Sony PlayStation Plus -hinnat otetaan käyttöön 6. syyskuuta 2023 alkaen. 12 kuukauden PlayStation Plus -tilauksen hinnat kaikilla tasoilla nousevat merkittävästi. Alla on PS Plus -tilaajien hinnanmuutokset Yhdysvalloissa - olemme myös verranneet niitä aiempiin hintoihin (otettu PS Plus -sivustolta 31. elokuuta).


PlayStation Plus -tilaustaso Uusi hinta Vanha hinta
PlayStation Plus Essential $79.99 (+33%) $59.99
PlayStation Plus Extra $134.99 (+35%) $99.99
PlayStation Plus Premium $159.99 (+33%) $119.99


Sonyn mukaan hintojen muutos mahdollistaa yhtiön "jatkuvan laadukkaiden pelien ja lisäarvopalvelujen tarjoamisen PS Plus -tilaajilleen". Nykyisille tilaajille hinnanmuutos ei vaikuta ennen heidän seuraavaa uusimispäiväänsä. Kaikki uudet muutokset, jotka tehdään 6. syyskuuta jälkeen, heijastavat uutta hinnoittelurakennetta.


Sony on myös ilmoittanut kolmesta uudesta pelistä PlayStation Plus -tilaajille, jotka ovat saatavilla lunastettavaksi syyskuun aikana. Nämä pelit ovat Saints Row, Black Desert - Traveler Edition ja Generation Zero. Syyskuun uusissa peleissä Saints Row on saatavana sekä PS5:lle että PS4:lle, mutta muut kaksi peliä ovat saatavilla vain PS4-peleinä. Tietysti pelaajat voivat silti pelata niitä PS5-konsolillaan, vaikkakin PS4-tason graafisella suorituskyvyllä.


PlayStation-yhteisö ei selvästikään reagoi hintamuutokseen myönteisesti - blogikirjoitus on täynnä pelaajien kritiikkiä. Toivottavasti uudet hinnat johtavat siihen, että enemmän eksklusiivisia pelejä saapuu PS Plusiin, kuten yhtiön omat eksklusiivit.

Next Post Previous Post