Samsung Galaxy S24 julkaistaan huhujen mukaan 18. tammikuuta

Samsung on lanseerannut Galaxy S -sarjan huippumallejaan ensimmäisellä neljänneksellä vuosittain yli vuosikymmenen ajan. Kuitenkin uudet huhut viittaavat siihen, että eteläkorealainen puhelinvalmistaja saattaa julkaista seuraavan Galaxy S24 -sarjan aiempaa aikaisemmin, tarkemmin sanottuna 18. tammikuuta.


Tiedot ovat peräisin tunnetulta vuotajalta Ice Universe, joka jakoi viestin kiinalaisella sosiaalisen median alustalla Weibo, väittäen Galaxy S24:n saapuvan ensi vuonna aiemmin. Vuotaja lisää, että tämä päivämäärä ei ehkä ole tarkka, mutta yhtiö todennäköisesti julkistaa sen tammikuun puolivälissä.


Samsung yleensä paljastaa uudet Galaxy S -sarjan laitteet joka vuosi helmikuun lopussa, mutta teknologiagigantti saattaa muuttaa päivämääriä usein. Vaikka sekä Galaxy S22- että Galaxy S23-sarjat julkaistiin helmikuussa, Galaxy S21 julkaistiin 29. tammikuuta.


Samsung Galaxy S24 -tekniikka ja ominaisuudet


Galaxy S24 -sarjassa saatetaan käyttää Qualcommin tulevaa Snapdragon Gen 3 -piirisarjaa. Samoin kuin viime vuoden piirisarjassa, Samsung saattaa nostaa CPU-taajuutta ja kutsua sitä Galaxylle Snapdragon 8 Gen 3:ksi. Joissakin maakunnissa Samsung saattaa kuitenkin käyttää omaa kehittämäänsä Exynos 2400 -piirisarjaa.


Huhuissa myös kerrotaan, että eteläkorealainen puhelinvalmistaja valitsisi Galaxy S24 Ultraan teleobjektiivin, jossa on 5x optinen zoom, kilpaillakseen äskettäin julkaistun iPhone 15 Pro Maxin kanssa.


Ice Universen X (entinen Twitter) -viesti vihjaa myös kahteen erilliseen zoom-objektiiviin - 10 MP:n anturiin, jossa on 3x optinen zoom, ja toiseen 50 MP:n kameraan, jossa on 5x optinen zoom. Yhtiö todennäköisesti jatkaa myös 10x tappiottoman ja 100x hybridizoomin tarjoamista.


Perusmalliltaan Galaxy S24 ja Galaxy S24+ odotetaan myös saavan merkittäviä parannuksia näyttöön, ja Samsung aikoo ilmeisesti tuoda LTPO:n ei-Ultra-malleihin ja nostaa huippukirkkauden 2 500 nittiin.


On kuitenkin syytä ottaa tämä tieto suurella varauksella, sillä mikään ei ole virallista tällä hetkellä ja asiat saattavat muuttua matkan varrella.

Next Post Previous Post