Nintendo Switch 2 saattaa sisältää Nvidia GPU: n ja MediaTek-suorittimen, uusi vuoto ehdottaa

Viimeaikaisten huhujen mukaan Nintendo Switch 2 saattaa olla jo kehittäjien käsissä. Merkittävä vuotaja paljasti, että hänen lähteensä ovat jopa NDA-sopimuksen alaisia yrityksen kanssa. Joten Nintendo-fanit, jotka ovat odottaneet uutta käsikonsolia vuosia, saavat nyt odottamansa. Meillä on nyt tietoa vuotaneista Nintendo Switch 2:n teknisistä tiedoista. Joten keskustellaanpa siitä, mitä vuoto kertoo mahdollisesta prosessorista ja grafiikkasuorittimesta, jotka voivat voimistaa Nintendo Switch 2:ta.


lähde:Nintendo Switch

Nintendo Switch 2 käytettiin tiettävästi Nvidia GPU: n kanssa


Uusi vuoto tulee tweeter-käyttäjältä nimeltä Nerolipe, ja se sisältää joitakin keskeisiä yksityiskohtia, jotka viittaavat siihen, että Nintendo Switch 2:ssa käytetään Nvidia-grafiikkasuoritinta. Tiedämme aiemmasta vuodosta, että yritys oli esitellyt Switch 2 -käsikonsoleita kehittäjille Gamescom 2023 -tapahtumassa suljettujen ovien takana. Tuossa vuodossa grafiikan laatua kuvailtiin "vastaavaksi" nykyaikaisiin konsoliversioihin, kuten PS5.


Nerolipe, joka on Nintendo-journalisti, mainitsee, että hänen lähteensä näkivät Nintendo'n tulevan käsikonsolin tekniikkademoversion Gamescom 2023 -tapahtumassa, ja siinä käytettiin DLLS 3.1 -teknologiaa. Vuoto lisäsi myös, että ray tracing voi olla mahdollista Switch 2:ssa, ja Nvidia-grafiikkasuorittimelle varattu RAM-muisti olisi 12 gigatavua. Ei mainittu, onko tämä vastaavaa GDDR6-muistia vai jotain muuta.


Nintendo Switch 2 GPU -vuoto (käännetty) | Lähde: twitter.com

Kyky lisätä keinotekoisesti luotuja kehyksiä, jotka perustuvat Nvidian DLSS 3 -teknologiaan, nostaa vakavasti otettavasti Nintendo-pelien grafiikoiden potentiaalia tulevaisuudessa heidän tulevassa Switch 2 -konsolissaan. Olisi hämmästyttävää saada tällainen päivitetty laite kädessä.


Tämä on innostava kehitys, ja jos se pitää paikkansa, uuden käsikonsolin GPU perustuisi Nvidian Ada Lovelace -arkkitehtuuriin. Se olisi pienennetty versio, mutta voisi mahdollisesti sisältää samat tensoriytimet, jotka tekevät mahdolliseksi DLSS 3 Frame Generation RTX 40 -sarjan korteissa.


Nintendo Switch 2 saattaa sisältää MediaTekin CPU:n yhdessä Nvidian GPU:n kanssa


Toinen Nintendo Switch 2:sta kertova vuoto YouTuben luoja RedGamingTechiltä paljastaa lisätietoja koskien konsolin käyttämää CPU:a. Vuodon lähde väittää, että tekniset tiedot sisältävät MediaTekin CPU:n seuraavilla teknisillä ominaisuuksilla:


  • 2x Cortex X4
  • 2x Cortex A720
  • 4x Cortex A520


Yllä keskustellun vuodon perusteella tiedämme, että Nvidian Ada Lovelace -pohjainen GPU voi tuoda mukanaan 12 Gt grafiikkamuistia. Tämä RedGamingTechin vuoto paljastaa lisätietoja GPU:sta. Hänen lähteensä viittaa siihen, että grafiikassa käytetään Nvidian Ada Lovelace -arkkitehtuuria, ja että käsikonsolin aikaisia testejä tehtiin Tegra T239:llä. Grafiikassa voi olla 12–16 SM:ää, jotka olisivat Ada Lovelace -pohjaisia streaming-moniprosessoreita.

On huomioitava, että näitä vuotoja on luokiteltu vähäisellä luottamuksella. Koska nämä ovat ensimmäisiä Nintendo Switch 2 -vuotoja, suosittelemme ottamaan ne varauksella. Yritys ei ole vielä vahvistanut uuden konsolin olemassaoloa. Emme siis tiedä, milloin se tulee, ja saattaa kulua pitkään ennen kuin saamme kunnollisia tietoja tulevasta käsikonsolista.


Nämä mahdolliset tekniset vuodot osoittavat ehdottomasti vakavan päivityksen alkuperäisestä Switch-konsolista.

Next Post Previous Post