Kuinka saada Verified päälle Threads

Instagramin uusi Twitter-vaihtoehto, Threads, on jo saavuttanut suuren suosion, ja miljoonat käyttäjät ovat jo rekisteröityneet palveluun. Sovellus käyttää Instagramia kirjautumiseen ja se saa paljon huomiota. On mahdollista, että olet jo kirjautunut sisään. No, jos mietit, miten voisit erottua miljoonista muista käyttäjistä, tässä on, miten voit saada Verified päälle Threads.Saada vahvistus Threadsissa käyttämällä Instagramin perintövahvistusta


Huomio: Jos sinulla on vahvistettu tili Instagramissa, sinut vahvistetaan automaattisesti myös Threadsissa.


On monia syitä, miksi saattaisit haluta verified. Jos olet julkisuuden henkilö ja haluat varmistaa, etteivät ihmiset aloita teeskentelemään olevansa sinä, voit yrittää saada Instagramin vahvistamaan sinut käyttämällä heidän perintövahvistusprosessiaan. Tässä on miten se toimii.


Instagram-sovelluksessa napauta profiilikuvakettasi ja sen jälkeen napauta yläoikealla olevaa hampurilaisvalikkoa.
Napauta 'Asetukset ja yksityisyys' ja etsi sitten hakupalkista 'Pyydä verification'.Napauta 'Pyydä verification' -tulosta ja täytä avautuva lomake. Kun olet valmis, napauta 'Lähetä'.Huomaa, että Instagram verifies tilit, jotka se katsoo merkittäviksi ja julkisen edun mukaisiksi. Joten verified ei ole taattu tällä menetelmällä. Instagram ilmoittaa sinulle, kun he ovat käsitelleet hakemuksesi ja tekevät päätöksen tilisi vahvistamisesta (tai verify jättämisestä).


Hanki vahvistus säikeissä käyttämällä Meta Verified

Saat vahvistuksen Threadsissa käyttämällä Meta Verified -palvelua. Meta Verified on palvelu, jossa maksat Metalle maksun saadaksesi tilisi vahvistetuksi. Palvelu muistuttaa Twitter Blue -palvelua ja se on saatavilla vain tietyillä alueilla. Tässä on, miten voit käyttää Meta Verified -palvelua tilisi vahvistamiseen Threadsissa.


Avaa Instagram-sovellus ja napauta profiilikuvakettasi, sitten napauta hampurilaisvalikkoa.
Huomaat 'Meta Verified' -vaihtoehdon popup-ikkunassa, napauta sitä. Napauta 'Tilaa'.
Valitse Instagram-tilisi, joka liittyy Threads-sovellukseen, ja napauta 'Rekisteröidy'.


Instagram ilmoittaa sinulle tilauksen hinnan. Napauta 'Maksa nyt' suorittaaksesi maksun.


Kun olet suorittanut maksun, Meta ottaa sinuun yhteyttä 48 tunnin kuluessa henkilöllisyyden vahvistamiseksi. Voit käyttää virallista henkilöllisyystodistusta henkilöllisyytesi vahvistamiseen Metan kanssa. Kun henkilöllisyytesi on vahvistettu, näet sinisen merkin Instagram-profiilissasi ja olet myös vahvistettu Threadsissa.Useimmin Kysytyt Kysymykset


Tarvitsetko 1000 seuraajaa saadaksesi vahvistuksen?

Instagramilla ei ole alarajaa seuraajien määrälle, jonka sinun on saavutettava ennen kuin voit hakea vahvistusta.


Onko olemassa temppu, jolla voi saada verified Threadsissa?

Ei ole mitään temppua, jolla voit saada verified Threadsissa. Sinun on joko todistettava Metalle, että olet yleisen edun mukainen henkilö (tai brändi), tai voit tilata Meta Verified -palvelun saadaksesi sinisen rastin Threadsissa.

Next Post Previous Post