Kuinka ottaa Crossfade käyttöön Apple Musicissa

Musiikki kykenee muokkaamaan mielialaamme ja nostamaan kokemustamme, mutta kappaleiden väliset äkilliset siirtymät tai katkokset voivat joskus häiritä virtaavaa tunnelmaa. Mutta jos olet Apple Music -käyttäjä ja haluat sujuvamman kokemuksen, tämä iOS 17 -ominaisuus on juuri sinulle. Applen uusin iOS 17 -päivitys on viimein tuonut ristisotkeutumisen ominaisuuden Apple Musiciin, jonka kilpailevat musiikin suoratoistosovellukset ovat jo pitkään omistaneet. Uusi ristisotkeutumisen ominaisuus mahdollistaa saumattoman siirtymisen kappaleiden välillä Apple Musicin sovelluksessa. Jatka lukemista oppiaksesi, miten ristisotkeutua kappaleiden välillä Apple Musicissa.

Miten ristisotkeutumisen ominaisuus toimii Apple Musicissa ?

Ristisotkeutumisen ominaisuus Apple Musicissa mahdollistaa kappaleiden saumattoman sekoittumisen toisiinsa, poistaen kappaleiden väliset häiritsevät hiljaisuudet ja luoden näin sujuvan musiikillisen matkan. Vaikka iTunes on työpöydällä tarjonnut tämän ominaisuuden jo pitkään, Apple Music iPhone-sovellus on saanut sen vasta iOS 17 -päivityksellä.

Kuinka ottaa käyttöön ristisotkeutuminen Apple Musicissa iOS 17:ssä?

Kun perusasiat ovat selvillä, tässä on, miten voit ottaa käyttöön ristisotkeutumisen Apple Musicissa:


  • Avaa Asetukset-sovellus iPhonessasi.
  • Selaa alaspäin, kunnes löydät Musiikki-vaihtoehdon, ja napauta sitä päästäksesi Apple Musicin asetuksiin.
  • Täällä kytke Ristisotkeutuminen-kytkin päälle Ääni-osiossa ottaaksesi ristisotkeutumisen käyttöön Apple Musicissa iOS 17:ssä.
  • Kun olet kytkenyt Ristisotkeutuminen-kytkimen päälle, voit säätää ristisotkeutumisen kestoa käyttämällä aikaliukusäädintä alapuolella.
Huomio: Tämän artikkelin kirjoitushetkellä ristisotkeutumisen ominaisuus Apple Musicissa ei ole käytettävissä AirPlayn kanssa.

Kun olet ottanut ristisotkeutumisen ominaisuuden käyttöön, avaa Apple Music -sovellus, toista suosikkialbumisi, radiokanavasi tai soittolistasi ja nauti sujuvasta siirtymisestä kappaleiden välillä. Tämä on ominaisuus, jota käyttäjät ovat pyytäneet jo pitkään, ja se on vihdoin täällä!
Next Post Previous Post