Kaikki ilmaiset ominaisuudet Cyberpunk 2077 2.0 -päivityksessä

Cyberpunk 2077 saattoi kokea vaikean julkaisun, mutta hitaasti päivitykset tekivät pelistä sen, mitä kehittäjät alun perin tarkoittivat sen olevan. Nyt CDPR valmistautuu julkaisemaan massiivisen 2.0 päivityksen juuri ennen Phantom Liberty -laajennuksen julkaisua 26. syyskuuta, joka maksaa 29,99 dollaria. Tässä ovat yksityiskohdat kaikista ilmaisista ominaisuuksista Cyberpunk 2077 2.0 päivityksessä.


Cyberpunk 2077 2.0 Päivitys: Ilmaiset ominaisuudet


Selventääkseni, Cyberpunk 2077 2.0 päivitys tulee saataville vain PlayStation 5:lle, Xbox One Series X & S:lle ja PC-alustoille. Edellisen sukupolven konsolien omistajat eivät saa 2.0 päivitystä. Voit lukea maksullisesta Phantom Liberty -laajennuksesta, joka sisältää uuden karttaosion sekä uuden tarinan, joka ei ole ilmaiseksi saatavilla.


lähde: cyberpunk.net


Aloitetaan "Uudistetusta Poliisista". Cyberpunk 2077 -päivitys tuo mukanaan voimakkaamman poliisivoiman, joka haastaa sinut jatkuvasti tehdessäsi rikoksia Night Cityssä. Uusi NCPD sisältää lämpöjärjestelmän, jossa on viisi tähden maksimilämpötaso.


Jos aiheutat liikaa ongelmia, odota taistelevasi uutta Max Tac -mini-pomoa vastaan. Pelissä voi olla erinäköinen pomo, mutta tämä on, miltä se näytti Cyberpunk Edgerunners -sarjassa Netflixissä.


Seuraavaksi kehittäjät uudistavat ja muuttavat Cyberpunk 2077:n esineitä, saalista, käsityötaitoja, taitopuita, etuja, kyberaika-kykyjä ja jopa taisteluälykkyyttä. Uusia ajoneuvojen taisteluvaihtoehtoja on saatavilla, eikä pelaajien tarvitse enää mennä 'käsikirjoitettuihin' autoajojahtiin. Viimeisimmän päivityksen jälkeen pelaajat voivat kuljeskella Night Cityssä ja päätyä luonnollisesti myös autoajojahtiin. Pelaajat voivat nyt ampua vihollisia ajaessaan ja käyttää jopa autoonsa rakennettua tykkiä.


Joten kyllä, valmistaudu täysin uudistamaan hahmosi taitoja ja varusteita tulevassa Cyberpunk 2077 2.0 päivityksessä. Välttääksesi kyberpsykoosia, älä liikaa innostu uudesta kyberware-järjestelmästä. Se antaa sinun laittaa implanttisi "ylikierroksille", mutta se tuo mukanaan riskin!


Sinun tulisi olla varovainen ja yrittää luoda tasapainoinen kokoonpano, joka hyödyttää pelaustyyliäsi eniten. Muiden vähäisten muutosten osalta CDPR parantaa myös Cyberpunk 2077:n käyttöliittymän ja käyttäjäkokemuksen (UI ja UX). Jos huomaat, koko valikkorakenne näyttää tällä hetkellä erittäin tyylitellyltä. Kehittäjät muuttavat valikot minimalistisemmiksi ja tyylikkäämmiksi.


Muutos voi olla drastinen, mutta kehittäjät todennäköisesti löytävät tasapainon käyttöliittymäelementtien välillä välttääkseen kokonaisvaltaisen 'Cyberpunk'-tunteen häiritsemisen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä CDPR esittelee uuden radioaseman nimeltä Growl FM. Kappaleet täällä valittiin yhteisön kilpailun osana.


Mietitkö, mikä on ero Cyberpunk 2077: Phantom Libertyn ja tulevan 2.0 päivityksen ominaisuuksien välillä? No, CDPR jakoi infografiikan X:ssä (entisessä Twitterissä), joka selvästi kertoo erot.

Next Post Previous Post