iPhone 15 ja 15 Pro värit: kaikki mitä tiedämme tähän mennessä

Se on virallista! Saamme vihdoin nähdä kauan odotetun iPhone 15 -sarjan "Wonderlust" -julkaisutilaisuudessa 12. syyskuuta 2023. Suunnittelumuutosten lisäksi kaikkia kiinnostaa se, mihin väreihin iPhone 15 tulee olemaan saatavilla. Jos olet myös utelias tietämään iPhone 15 Pro Maxin värit, olemme täällä kertomassa sinulle kaiken. Apple on tehnyt ihmeitä värivalinnoillaan menneisyydessä. Upeasta Sierra Blue -väristä iPhone 13 Prossa henkeäsalpaavaan Deep Purpleen iPhone 14 Prossa, Apple ei koskaan unohda innostaa fanejaan. Ja näyttää siltä, että teknologiajätti on valmistautunut tähän myös tänä vuonna. Tässä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää iPhone 15:n väreistä.


iPhone 15 ja iPhone 15 Plus -värit


Viime vuosina Apple on lanseerannut iPhone-mallistonsa viidellä värivaihtoehdolla ja lisännyt keväällä virkistävän kuudennen värivaihtoehdon myynnin piristämiseksi. Odotetaan, että Cupertino-pohjainen teknologiajätti seuraa tänä vuonna samoja jalanjälkiä. Sanottuani, voimme odottaa joitain yllätyksiä suoraan laatikosta.


Tähän asti kaikki iPhonet, riippumatta väristä, ovat tulleet valkoisen Lightning-kaapelin kanssa. Tänä vuonna on vahvoja huhuja ja spekulaatioita siitä, että saamme nähdä melko värikkään valikoiman iPhone-latauskaapeleita. Koska Apple hylkää Lightning-portin lopullisesti, värikkäät kaapelit voivat olla Applen tapa ilmoittaa siirtymisestä. Äskettäin vuotaneet kuvat viittaavat siihen, että Apple tarjoaa väriin sointuvia latauskaapeleita laatikossa vuoden 2024 iPhonejen kanssa. Tämä viittaa myös siihen, että iPhone 15 ja iPhone 15 Plus tulevat olemaan saatavilla mustana, tähtivalkeana, vaaleansinisenä, keltaisena ja korallinpunaisena. On erittäin mielenkiintoista nähdä, kun Apple tarjoaa täydellisen sekoituksen kirkkaita ja hillittyjä viimeistelyjä, tarjoten väri vaihtoehtoja kaikille.

Ottaen huomioon vuotaneet kuvat, odotetaan, että iPhone 15 ja iPhone 15 Plus -värivaihtoehdot ovat seuraavat. Applella voi olla näille viimeistelyille erilainen virallinen nimi.


  • Keskiaika/Musta
  • Sininen
  • Keltainen
  • Tähtivalkea/Valkoinen
  • Korallinpunainen

Niille, jotka pitävät PRODUCT (RED) -värivaihtoehdosta, älkää masentuko, vaikka ette näkisikään tuota kauneutta odotetuissa iPhone 15 -värivaihtoehdoissa. On huhuttu, että Apple julkaisee iPhone 15 ja 15 Plus -laitteet PRODUCT (RED) -värivaihtoehdossa keväällä 2024.


Olemme jo nähneet Applen tekevän näin vuosina 2017 ja 2018. Sanottuani, jotkut viimeaikaiset huhut vakiintuneilta vuotajilta viittaavat siihen, että iPhone 15 ja 15 Plus voisivat tulla myös vaaleanvihreässä värissä, uudessa värivaihtoehdossa, joka muistuttaa melko paljon iPhone 12:n ja iPhone 12 mini:n saatavilla ollutta vihreää väriä.


Tällä hetkellä ei ole selvää, aikooko Apple esitellä tämän värin lanseerauksessa vai säästää sen keskisyklin julkaisuun virkistääkseen valikoimaa. Olemme nähneet violetin värivaihtoehdon iPhone 12:lle ja iPhone 12 minille maaliskuussa 2021 ja kirkkaan keltaisen värivaihtoehdon iPhone 14:lle ja 14 Plus:lle maaliskuussa 2023. Saatamme jälleen nähdä uuden, raikkaan värivaihtoehdon tavallisille iPhone 15 -malleille vuonna 2024.


iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max -värit


Apple säästää yleensä joitakin perusvärejä iPhone Pro -malleilleen. Yleensä näemme neljä viileään sävyyn ja luksukseen taipuvaa värivaihtoehtoa näissä huippuluokan iPhoneissa. Viime vuonna näimme iPhone 14 Pro -mallit Gold, Silver, Space Black ja upean Deep Purple -värin.


Koska odotetaan, että Apple tuo Pro-malleihin muutoksia muotoiluun, asiat saattavat muuttua. iPhone 15 Pro ja 15 Pro Max -laitoksista odotetaan titaanikauden alkua. Niissä on kevyempi titaanikehys ruostumattoman teräksen sijaan.


Tämän seurauksena Apple saattaa esitellä uuden sarjan värejä, jotka parhaiten esittelevät titaanin viimeistelyn. Valitettavasti ruostumattoman teräksen hylkäämisen suunnitelmien myötä Apple jäädyttää myös suositun Gold-värivaihtoehdon (9to5Mac raportoi), joka on fanien suosiossa. Goldin korvaajaksi tulee luonnollinen titaaniviimeistely.


Paitsi perinteinen Space Black ja Silver Gray -viimeistely, kaksi uutta iPhone 15 Pro -väriä on ollut vihjaillen jo jonkin aikaa - Deep Red ja Dark Blue. Viime aikoina on ollut paljon puhetta siitä, että iPhone 15 Pro -malleissa on Dark Blue -värivaihtoehto eikä Deep Red -värivaihtoehtoa, josta aiemmin kuulimme. Dark Blue -vaihtoehto muistuttaa melkoisesti iPhone 12 Pro -mallin sinistä väriä, mutta se on enemmän harmaansävyinen, syvemmän sävyn saavuttamiseksi.


Tässä ovat mahdolliset iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max -värit, joita voimme nähdä tilaisuudessa:


  • Space Black
  • Silver Gray
  • Titanium
  • Dark Blue

Next Post Previous Post