GTA 6:n julkaisupäivä ja ilmoituspäivä huhuttiin uudessa vuodossa

GTA 6 on odotetuin tuleva peli, mutta milloin se julkaistaan? Uusi vuoto paljastaa keskeisiä tietoja Rockstarin seuraavan suuren avoimen maailman pelin, Grand Theft Auto 6:n, odotetusta julkistuksesta. Tässä on kaikki, mitä tiedämme juuri nyt!


Take-Two:n toimitusjohtaja (mahdollisesti) vihjaa GTA 6:n julkaisupäivästä


On selvää, että GTA 6 on ollut kehityksessä pitkään. Olemme jopa nähneet pelivideoita massiivisen vuodon osana, joka paljasti luottamuksellisia tietoja Rockstar Gamesin sisäisistä aineistoista. Mutta emme ole kuulleet paljon virallisilta tahoilta Rockstarilta, lukuun ottamatta äskettäistä emoyhtiönsä Take-Two Interactiven osavuosikatsausta, joka paljasti mahdollisen julkaisuajankohdan GTA 6:lle vuosina 2024/25.


Nyt uusi vuoto paljastaa, että Grand Theft Auto 6 saatetaan vihdoin julkaista ensi kuussa, lokakuussa 2023. Tämä vaikuttaa täydelliseltä ajalta, koska GTA V:n 10-vuotispäivä lähestyy pian. Lisäksi vuoto vihjaa, että GTA 6 voitaisiin julkaista lokakuussa 2024.


Vuodon lähde on Twitterin käyttäjä GTA6posts. Käyttäjä on säännöllisesti jakanut vuotaneita videoita, kuvia ja muuta sisältöä Rockstarin tulevasta suuresta AAA-pelistä, Grand Theft Auto VI:sta. Vuoto sisälsi Take-Two:n toimitusjohtaja Strauss Zelnickin vuotaneen ääniviestin, mutta se on sittemmin poistettu tekijänoikeusrikkomuksen takia, emmekä voi enää kuulla sitä.

Tämä vuoto vaikuttaa silti lupaavalta. Aiempi raportointimme GTA 6:n julkaisupäivästä viittasi myös näihin päivämääriin. Näyttää siltä, että Grand Theft Auto VI:ta koskevat vuodot ja huhut viittaavat samankaltaisiin asioihin. GTA 6:n julkistus saattaa todella tapahtua ensi kuussa!


Rockstar Gamesin pelikehittäjät eivät kuitenkaan ole vielä sanoneet mitään virallista. Siksi GTA 6 -vuotoja on tärkeää tarkastella kriittisesti. Vaikka tämä vuoto ohjaa meidät samaan suuntaan kuin muut raportit, se voi olla täysin väärä. Tekoäly voi helposti luoda täysin väärennettyjä sanoja käyttämällä vain muutamia ääninäytteitä käytännössä kenestä tahansa, jopa poliitikoista. Siksi on mahdollista, että 'ääniin liittyvä vuototieto', joka on liitetty Take-Two Interactiven toimitusjohtajaan, oli itse asiassa tekoälyn luomaa. Mutta voiko tekijänoikeusilmoitus tarkoittaa, että se on aito?


On tärkeää huomata, että Grand Theft Auto 6:n julkaisu- tai julkistuspäivämäärä riippuu suoraan kehityssyklistä. GTA 6:n julkaisu ensi vuonna riippuu siitä, täyttääkö Rockstar kehitysaikataulunsa ja estääkö odottamattomat viivästykset.


Jos Rockstar ilmoittaa GTA 6:sta ensi kuussa ja asettaa sen julkaistavaksi vuonna 2024, pelin kehitysprosessissa voi silti ilmetä esteitä. Tämän seurauksena pelin kehitysprosessi saattaa kohdata merkittäviä viivästyksiä. Joten hallitse odotuksiasi hyvin. Pelaajien on edelleen odotettava merkittävää aikaa ennen kuin he pääsevät pelaamaan GTA 6:ta.


lähde: twitter.com

Next Post Previous Post