Counter-Strike 2 julkaistu virallisesti; Hanki se heti!

Peli on ollut beetatestissä yllätysilmoituksesta lähtien, ja nyt, 27. syyskuuta, peli on julkaistu kaikille. Kyllä, CS on nyt saatavilla kaikille käyttäjille, ja se on valmis valtaamaan esports-maailman myrskyllä uudelleen. Virallisen julkaisun myötä olemme oppineet CS2:n viralliset järjestelmävaatimukset yhdessä kaikkien uusien ominaisuuksien kanssa. Tässä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.


Valve julkaisee Counter-Strike 2; Ilmaispeli


Pitkään vihjatun "Kesä 2023" julkaisuikkunan jälkeen Valve on viimein tehnyt fanit iloisiksi julkaisemalla Counter-Strike 2:n. Uusi CS2-peli käyttää Source 2 -moottoria useilla uusilla pelimuutoksilla ja ominaisuuksilla. Savupommit ovat nyt varsin dynaamisia, valaistusjärjestelmä on uudistettu, käyttöliittymä on hieman erilainen, heijastukset näyttävät paremmilta ja pelikokemus tuntuu täysin uudistuneelta. 


Voit ladata Counter-Strike 2:n Steam-kaupasta täältä. Olen pelannut CS2-beetaa pitkään, ja voin kertoa sinulle varmasti, että Counter Strike 2 tuntuu erilaiselta kuin edeltäjänsä CS: GO. Lisäksi Counter-Strike 2 on ottanut vihjeitä kilpailijaltaan Valorantilta ja tuonut mukanaan muita merkittäviä parannuksia.


Lisäksi Valve on vahvistanut, että kaikki olemassa olevat CS:GO-varaston kohteet siirtyvät Counter-Strike 2:een tämän julkaisun myötä. Skinien ulkonäkö on nyt entistä upeampi Source 2:n grafiikka-uudistuksen ansiosta. CS2 tuo lopulta kehittäjän vision seuraavasta sukupolvesta taktisessa ammuntapelissään Counter-Strike-sarjassa.


Counter-Strike 2:n suorittamiseksi Valve on virallisesti jakanut vähimmäisjärjestelmävaatimukset, jotka olemme listanneet alla. Peli on ehdottomasti raskaampi verrattuna CS: GO:hon. Lisäksi CS2 on julkaistu vain Windows PC:lle, eikä Mac-julkaisusta ole tällä hetkellä tietoa. Tarkista tässä tietokoneen järjestelmävaatimukset:


Järjestelmän vähimmäisvaatimukset:


  • Käyttöjärjestelmä: vähintään Windows 10
  • Prosessori (CPU): Intel Core i5 750 tai uudempi / neljäsäikeinen suoritin
  • Grafiikka (GPU): DirectX11:tä tukeva GPU, 1 Gt VRAM, Shader Model 5.0
  • Muisti (RAM): 8GB RAM
  • Tallennustila: 85 GBOn pieni mahdollisuus, että näemme macOS-version tulevaisuudessa. Aiempi peli, CS:GO, sai macOS-version, ja se toimi jopa uuden ARM-pohjaisen M1/M2-arkkitehtuurin Mac-tietokoneissa Rosetta ARM to x86 -käännöskerroksen avulla.


Next Post Previous Post