Apple ajoittaa iPhone 15:n julkaisutapahtuman 12. syyskuuta

Olemme odottaneet kärsivällisesti, että Apple ilmoittaisi iPhone 15:n julkaisupäivän. Ja nyt, vain kaksi viikkoa ennen tapahtumaa, Apple on lähettänyt kutsut "Wonderlust" -julkaisutilaisuuteensa, joka on ajoitettu 12. syyskuuta 2023 klo 10:00 PT (tai klo 20:00 Suomen aikaa). Yhtiö aikoo julkistaa uuden iPhone 15 -malliston sekä muita laitteistotuotteita tapahtumassaan. Katsotaanpa kaikki yksityiskohdat alla.


Apple iPhone 15:n julkaisupäivä ilmoitettu


Aivan kuten viime vuonna, tapahtuma järjestetään Steve Jobs Theaterissa Apple Park -kampuksella. Yhtiö on kutsunut median tapahtumaan, mutta se ei todennäköisesti ole suora lähetys. Apple todennäköisesti striimaa ennalta tallennetun tapahtuman esityksen sekä paikalla oleville että verkossa osallistuville. Sen lisäksi, mitä voit odottaa 12. syyskuuta järjestettävässä julkaisutapahtumassa?


Kuten jo otsikossa mainittiin, tapahtuman kohokohta (kuten jokaisessa syyskuun Apple-tapahtumassa) on uusin iPhone-mallisto eli tällä kertaa iPhone 15 -sarja. Saamme taas neljä eri versiota tänä vuonna, ja kaikki mallit odotetaan sisältävän dynaamisen näyttösaaren ja USB Type-C -latausportin. Kyllä, Apple omaksuu vihdoin myös USB-C-portin, EU:n painostuksen ansiosta, iPhone-mallistossaan.

Toinen massiivinen muutos lähitulevaisuuden iPhone 15 -mallistossa on mykistyskytkimen poistaminen. Huhujen mukaan Apple suunnittelee sisällyttävänsä toimintopainikkeen, samanlaisen kuin Apple Watch Ultrassa, uusiin iPhoneihinsa. Se on uudelleenohjelmoitavissa ja hyödyllisempi kuin pelkkä mykistyskytkin. Lisäksi odota pientä uudelleensuunnittelua, titaanista runkoa Pro-malleissa, uutta A17 Bionic -piiriä Pro-malleissa ja paljon muuta.


iPhone 15 -malliston lisäksi odotamme myös Apple Watch 9:n ja toisen sukupolven Apple Watch Ultra -mallin julkaisua 12. syyskuuta pidettävässä tapahtumassa. Tämä tapahtuma merkitsee todennäköisesti myös iOS 17 -päivityksen vakaata julkaisua, joka tuo mukanaan hienoja ominaisuuksia kuten Namedropin, Contact Postersin ja paljon muuta.

Next Post Previous Post