Apple AirPods Pro 2 USB Type-C -portilla julkistettu

iPhone 15, iPhone 15 Pro, Apple Watch Series 9 ja Apple Watch Ultra 2 -tuotteiden rinnalla Apple on esitellyt myös uudet AirPods Pro 2 -kuulokkeet, joissa on tuki USB Type-C -portille. Tässä ovat yksityiskohdat:

USB Type-C -liittimellä varustetut AirPods Pro (2. sukupolvi): Tekniset tiedot ja ominaisuudet

AirPods Pro (2. sukupolvi) -kuulokkeiden huomattavin ominaisuus on tuki MagSafe-latauskotelolle USB-C-portin avulla, liittyen näin muiden Apple-tuotteiden, kuten iPhone 15 -sarjan, käyttämään porttiin. Niissä on myös parannettu IP54-luokitus ja tuki Lossless Audio -äänelle Apple Vision Pro -sovelluksen kanssa.

kuvan lähde: Apple


Tämän lisäksi asiat ovat samankaltaisia kuin alkuperäisissä AirPods Pro 2 -kuulokkeissa. Jos et muista, niissä on aktiivinen melunvaimennus, joka on 2 kertaa parempi kuin edeltäjässään. Spatial audio -kokemusta on myös parannettu, joten se on nyt entistä immersiivisempi. Siinä on myös uusi Advanced Transparency -tila. Apple väittää myös pölynkestävyyden ominaisuuksien parantuneen.


Niissä on myös tuki langattomalle lataukselle, spatial audio -äänille, kosketusohjaukselle ja muulle. iOS 17:n myötä AirPods Pro 2 -kuulokkeissa on ominaisuuksia, kuten adaptiivinen ääni, henkilökohtainen äänenvoimakkuus ja keskustelutietoisuuden ominaisuudet.


Hinta ja saatavuus Suomessa

AirPods Pro 2 -kuulokkeiden hinta Suomessa on 279 dollaria. Niitä voi tilata jo tänään, ja myynti alkaa 22. syyskuuta niiden MagSafe-latauskotelon (USB-C) kanssa. Apple on myös julkaissut EarPodit, joissa on Type-C-liitin.

Next Post Previous Post