Counter Strike 2:n julkaisupäivä huhuttu

Tuntuu siltä, että Valve ilmoitti Counter Strike 2:n tulevan ulos kesällä 2023. Olemme lähestymässä kesän 2023 loppua, mutta peliä ei ole vielä julkaistu. Sen sijaan Valve laajensi hiljattain rajoitettua "Beta" -testiään ja lisäsi enemmän pelaajia kuin koskaan.Tässä artikkelissa olemme käsitelleet kaikki viimeaikaiset vuodot, jotka viittaavat Counter Strike 2:n julkaisupäivään.


Counter Strike 2:n pitäisi tulla pian

Valve on vihjaillut, että Counter Strike 2 julkaistaan vuonna 2023. Peliä ei kuitenkaan ole vielä julkaistu, ja vuoden 2023 loppuun on jäljellä kolme kuukautta. Siksi Valveen tulisi ehdottomasti julkaista peli ennen tämän vuoden loppua. Tämä pätee, ellemme kuule kehittäjien ilmoittavan mahdollisista viivästyksistä, mitä he eivät ole vielä tehneet. Itse asiassa Counter Strike 2:n päivitykset ovat vähitellen tehneet pelistä monipuolisemman, ja kaikki viittaa onnistuneeseen julkaisuun.


CS2:n julkaisupäivästä ei kuitenkaan ole vielä kaikki kerrottuna. Meillä on lisää tietoa siitä, mukaan lukien selvä ajankohtainen ajanjakso, jolloin Counter Strike 2 voisi vihdoin julkaista. Aluksi ei ole lainkaan varmistettu, että Counter Strike 2 julkaistaan 23. syyskuuta, kuten jotkut tiedotusvälineet ovat raportoineet. Mutta 23. syyskuuta on yksinkertaisesti aika, jolloin syksy 2023 alkaa. Tässä selvennys samasta:


Joten milloin CS2 julkaistaan? Spekuloidaanpa uuden päivityksen yhteydessä. Äskettäin esiteltiin uusi CS2-toiminto, nimeltään CS Rating. Se on uusi järjestelmä raportoida suorituksesi Counter-Strike 2:ssa. Järjestelmä arvioi pelaajat maailmanlaajuisissa ja alueellisissa ranking-listoissa. Ja sen myötä tunnettu tietojen louhija @aquaismissing X:ssä (entinen Twitter) ryhtyi työhön.


X-käyttäjä Aquarius on louhinut tietoja useista CS2-päivityksistä, jotka julkaistiin Limited Test -versioon. Hänen äskettäiset tutkimuksensa pelin koodiin ovat paljastaneet avaininformaatiota, joka viittaa mahdolliseen CS2:n julkaisupäivään.


Joten Premier-tila on otettu käyttöön CS2 Limited Testissä; Valve suunnittelee useita kausia, ja koodi viittaa kahteen kautta vuodessa. Ensimmäinen kausi on nimeltään Limited Test, mikä liittyy käynnissä olevaan CS2-beetaan. Ja arvaapa, mikä on seuraavan kauden nimi? Syksy 2023. Tämä tieto viittaa mahdolliseen Counter-Strike 2:n julkaisuun syksyllä 2023.


Tämä tuo meidät viimeiseen päivämäärävaihtoehtoon, jolloin Counter Strike 2 voisi vihdoin julkaista - myöhäinen syyskuu tai alkusyksy. En usko, että Valve viivästyttää peliä enää. Elleivät he tee virallista ilmoitusta, jossa vahvistavat, etteivät voineet julkaista peliä ajoissa. Tähän päivämäärävaihtoehtoon mennessä kesä 2023 olisi päättynyt, ja Valve olisi valmis julkaisemaan CS2:n.


Lisäksi korostaakseni, heidän äskettäin julkaisemassa videossaan, joka julkaistiin 1. syyskuuta 2023 ja käsittelee CS-rating-ominaisuutta, outro sanoo "Tulossa kesä 2023", mikä viittaa edelleen mahdolliseen julkaisupäivään syyskuun lopusta lokakuun alkuun 2023.

Next Post Previous Post