Apple Watch Series 9 Apple ja watch Ultra 2 lanseerattu

Apple on julkaissut Apple Watch Ultra 2: n sekä Apple Watch Series 9: n vuotuisessa syyskuun 2023 iPhone-tapahtumassaan. Uudet Apple-älykellot tuovat mukanaan useita parannuksia edeltäjiinsä verrattuna, mukaan lukien uuden S9-sirun ja käyttävät watchOS 10: ää, joka on saatavilla kaikille 18. syyskuuta. Tässä ovat kaikki yksityiskohdat.

Apple Watch Series 9: Tekniset tiedot ja ominaisuudet


Apple Watch Series 9 tuo uuden, dramaattisesti nopeamman S9-sirun, mikä johtaa 30% nopeampaan GPU-osastoon verrattuna edeltäjään, Watch Series 8. Tämän ansiosta animaatiot (siirtymät) ovat paljon sulavampia.


Apple väittää S9-sirun antavan heille mahdollisuuden tehdä kaikenlaisia uusia asioita, jotka ovat melko uusia siitä, miten voit käyttää Apple Watch Series 9: tä. NameDrop tuetaan Apple Watch Series 9: llä. Mielenkiintoisin uusi ominaisuus on Double Tap -ele. Apple Watch Series 9 käyttää gyroskooppiaan ja kiihtyvyyssensoriaan lukeakseen sormen liikkeesi. Yhdistämällä peukalon ja etusormen eleellä voit aloittaa toimintoja Apple Watchilla, koskematta siihen edes.


Näimme Apple Watch Series 9: n esittelyssä käytettävän tulevaa puhelua vastaamiseen, käynnissä olevan puhelun päättämiseen, ajastimien aloittamiseen ja hallintaan, hälytysten pysäyttämiseen, ikkunoiden selailuun, keskeytetyn elokuvan jatkamiseen Apple TV: llä ja paljon muuta. Tämä uusi ominaisuus on melko hämmästyttävä ja varsin kätevä käyttää arkipäivän elämässä.Uusi Apple Watch Series 9 on varustettu toisen sukupolven UWB-sirulla. Iphonen etsiminen Apple Watch Series 9: n avulla on paljon parempaa, koska voit nähdä suunnan, jossa iPhone sijaitsee, ja tärinäilmaisimet osoittavat, kun olet lähempänä sitä. Olemassa olevat ominaisuudet, kuten Siri, akunkesto ja näyttö, ovat myös parantuneet. Se voi nyt saavuttaa jopa 2000 nitin kirkkauden, mikä tuo erinomaisen näkyvyyden ulkona ulkotiloissa. Sen näyttö voi myös laskea 1 nittiin.


Siri käsittelee nyt jokaista pyyntöä itse laitteella. Kellon odotetaan tarjoavan jopa 18 tunnin akunkeston. Apple ilmoitti myös, että heidän uudet Apple Watch -hihnat ovat hiilidioksidineutraaleja. Siellä on uusi Sport Loop ja myös uusia Nike- ja Hermès-hihnoja. Nämä on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista, ja monet uusista hihnoista ovat hiilidioksidineutraaleja. Tietyt Apple-tuotteet tulevat uuden "hiilidioksidineutraali" -logon kanssa, mikä merkitsee ympäristöystävällistä teknistä tuotetta.


Apple Watch Ultra 2: Tekniset tiedot ja ominaisuudet


Myös Apple Watch Ultra (2. sukupolvi) on varustettu uudella S9-sirulla. Siinä on myös sama Double Tap -ominaisuus, joten voit aloittaa kätevät toimet. Apple Watch Ultra (2. sukupolvi) voi kestää jopa 36 tuntia. Alhaisen virrankulutuksen asetuksella Apple väittää, että Watch Ultra 2 voi kestää jopa 72 tuntia.


Uusi Apple Watch Ultra 2 tarjoaa laajennetun korkeusalueen, nyt jopa 9000 metriin asti. Näyttö on kirkkain tähän mennessä Apple Watchissa, jopa 3000 nitillä. Se voi nyt pariksi Bluetooth-pohjaisten pyöräilytarvikkeiden kanssa mitatakseen toimintoihisi liittyviä näkökohtia, kuten kadenssia, nopeutta ja tehoa. Live-toiminnot näytetään iPhonessa.Aivan kuten edellinen Apple Watch Ultra, myös tämä toisen sukupolven versio on MIL-STD-810H-luokiteltu. Muuten, sillä on vesitiiviysluokitus WR100, mikä tarkoittaa, että se voi mennä 100 metriä syvyyteen veteen. Se on täydellinen niille, jotka haluavat viedä Apple Watch Ultra -kellonsa kaikkiin elämänsä seikkailuihin.


Toisen sukupolven Apple Watch Ultra -kellolla on määriteltävissä oleva toimintopainike. Siinä on myös suurempi sivupainike ja digitaalinen kruunu verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Apple Watch Ultra (2. sukupolvi) -kellon hihnat on suunniteltu intensiivisiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Hihnavaihtoehdot sisältävät Trail Loopin (juoksijoille ja urheilijoille), Alpine Loopin (jossa on korkea lujuuslanka) ja Ocean Bandin (sukellukseen soveltuva).

Hinta ja saatavuus Suomessa


Apple Watch Series 9 alkaa hinnasta €459 ja Apple Watch Ultra 2 maksaa €909. Voit nyt tehdä ennakkotilauksen Apple Storesta täältä. Series 9 Apple Watchin julkaisupäivä on 22. syyskuuta.

Next Post Previous Post