Sony julkistaa PlayStation Portal Remote Playerin; Tutustu yksityiskohtiin!

Sony on julkaissut uuden kannettavan PlayStation-pelikonsolin nimeltään PlayStation Portal Remotr Player, tarkoituksenaan tarjota paras mahdollinen pilvipelikokemus. Tarkastellaan kaikkia yksityiskohtia: mukaan lukien tekniset tiedot, hinta, julkaisupäivä ja muut.


PlayStation Portal Remote Player: Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Mitä tarkalleen ottaen PlayStation Portal Remote Playerissa on sisäisesti, joka tekee siitä hyvän pilvipelilaitteen PlayStation-peleille? Monia tekijöitä on otettava huomioon, mutta ensin puhutaan itse Portal Remote Playerin muotoilusta. Sony on suunnitellut laitteen siten, että se on ehdottomasti sopivin väline PlayStation 5 -pelien pelaamiseen liikkeellä ollessasi.

PlayStation Portal Remote Player on pilvipelilaite, joka muistuttaa eniten oikeaa PS5:ttä. Tämä johtuu siitä, että siinä on kaikki DualSense-ohjaimen ominaisuudet, kuten mukautuvat liipaisimet ja haptinen palaute. Nämä ovat erittäin tärkeitä osatekijöitä olennaisen PlayStation 5 -pelikokemuksen luomisessa, joten ne ovat itse asiassa yksi parhaista PS Portal Remote Playerin ominaisuuksista.

lähde:Sony

Sony mainitsi, että siinä on "elävä" 8 tuuman LCD-näyttö, joka kykenee 1080p-resoluutioon 60 kuvaa sekunnissa. Emme ole saaneet tietoja näytön tarkemmista teknisistä tiedoista. Sony vaikuttaa kuitenkin luottavan siihen, että näyttö tarjoaa ihmisille hyvän kokemuksen. Olisi ollut mukavaa nähdä HDR-tuki tai näytön värintoisto. Nämä yksityiskohdat näytöstä selviävät kuitenkin, kun laite julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Tämän lisäksi kädessä pidettävässä laitteessa on USB-C-portti, kaiuttimet ja 3,5 mm kuulokeliitäntä. Se tukee pelien pelaamista Wi-Fi-yhteyden yli, ja vähimmäisnopeusvaatimus toiminnan mahdollistamiseksi on 5 Mbps. Yhtiö ilmoitti myös, että optimaalisen kokemuksen saavuttamiseksi vaaditaan 15 Mbps nopeus.

Lisäksi Sony julkisti myös uuden Pulse Elite langattoman kuulokkeen, joka tukee häviötöntä ääntä. Nämä ovat yli-kuulokkeet ja soveltuvat erittäin hyvin pelaamiseen tällä laitteella tai itse PS5:llä. He julkaisivat myös langattomat nappikuulokkeet, jotka tunnetaan nimellä Pulse Explore.


Hinta ja saatavuus

Sony on ilmoittanut Sony PlayStation Portal Remote Playerin hinnaksi 199,99 dollaria (~ 165 euroa). Sony ei ole vielä paljastanut tarkkaa julkaisupäivää, mutta he ovat vahvistaneet sen "lanseeraavan myöhemmin tänä vuonna".


Next Post Previous Post