Samsung One UI 6.0: Uusia ominaisuuksia, parannettu suunnittelu, parannettu suorituskyky ja paljon muuta.

Samsung aikoo esitellä uuden suuren Android-päivityksen, One UI 6.0:n, uusilla ominaisuuksillaan älypuhelimilleen ja tableteilleen. Perinteisesti merkittävän Android-päivityksen julkaisun yhteydessä lanseerataan myös uusi versio One UI -ohjelmistosta. Yleensä Samsung aloittaa nämä suuret päivitykset lippulaivamallinsa Galaxy S -sarjan älypuhelimilla. Tässä tapauksessa One UI 6.0 -päivitys, joka perustuu Android 14:ään, julkaistiin ensin Galaxy S23 -sarjalle betaprogrammin kautta.


Samsung One UI 6.0 -päivitys on merkittävä ohjelmistopäivitys, joka sisältää joukon parannuksia, kuten hienostunutta ohjelmistosuunnittelua, laajennettuja personointivaihtoehtoja, parempaa suorituskykyä sekä lukuisia uusia ominaisuuksia. Tässä kattava katsaus ominaisuuksiin, muutoksiin ja lisäyksiin, jotka sisältyvät tähän päivitykseen, kuten SamMobile on raportoinut:


Uusi painikkeiden asettelu: Pikapaneelin asettelua on uudistettu, jotta usein käytettyihin ominaisuuksiin on helpompi päästä käsiksi. Wi-Fi- ja Bluetooth-painikkeet ovat nyt näytön yläosassa, kun taas visuaaliset ominaisuudet kuten tumma tila ja silmien mukavuussuoja on siirretty alaosaan. Lisäksi muokattavalla alueella keskellä on muita nopeiden asetusten painikkeita.


Välitön pääsy koko pikapaneeliin: Pikaviestinnän pikakäyttötoimintoa käytettäessä yksi pyyhkäisy näytön oikeasta yläosasta tarjoaa välittömän pääsyn laajennettuun pikapaneeliin, ohittaen tarpeen toiselle pyyhkäisylle.


Tehokas kirkkauden säätö: Kirkkauden säätöpalkki kuuluu nyt tiiviiseen pikapaneeliin, mikä mahdollistaa nopean ja helpon säädön pyyhkäisemällä näytön yläosasta.


Parannettu albumin kansikuvan näyttö: Musiikkia tai videoita toistettaessa albumin kansikuva kattaa nyt koko medianohjaimen ilmoituspaneelissa, jos kyseinen sovellus sisältää albumin kuvan.


Parannettu ilmoitusten asettelu: Jokainen ilmoitus vie nyt oman korttinsa, mikä helpottaa yksittäisten ilmoitusten tunnistamista.


Näytön lukituksen uudelleenasento: Käyttäjillä on nyt mahdollisuus siirtää kelloa Näytön lukituksessa oman mieltymyksensä mukaisesti.


Yksinkertaistetut kuvakkeiden nimet: Sovelluksen kuvakkeiden nimet on yhdenmukaistettu yhden rivin muotoon siistimmän ja siistimmän ilmeen saavuttamiseksi. Lisäksi joitakin sovelluksen nimiä, kuten "Galaxy" ja "Samsung", on lyhennetty tehokkaampaa skannausta varten.


Uusi oletuskirjasintyyppi: One UI 6 -päivitys esittelee uuden oletusfontin, joka luo nykyaikaisemman ja tyylikkäämmän tunnelman. Käyttäjät, jotka valitsevat oletusfontin asetuksista, huomaavat tämän muutoksen päivityksen yhteydessä.


Edistynyt moniajo: Pop-up-ikkunat pysyvät nyt avoinna jopa siirryttäessä Äskettäin käytetyt -näyttöön, mikä mahdollistaa työn jatkamisen ilman keskeytyksiä.


Mukautettavat kameran pienoisohjelmat: Päivitys mahdollistaa mukautettujen kameran pienoisohjelmien lisäämisen aloitusnäytölle. Kukin pienoisohjelma voidaan määrittää käynnistämään tietty kuvaustila ja tallentamaan kuvat määrättyyn albumiin.


Uusi emoijin suunnittelu: Päivitys sisältää uudistetun emoijin suunnittelun raikkaamman ja nykyaikaisemman ilmeen saavuttamiseksi viesteissä ja sosiaalisen median viesteissä.


Sään parannukset: Sääpiikkiä on parannettu tarjoamalla yksityiskohtaisempia paikallisia sääselvityksiä, mukaan lukien hälytykset vaikeista sääolosuhteista.


Vuorovaikutteinen sääkartta: Päivitetty Sää-sovellus mahdollistaa nyt kartan navigoinnin säätilatiedon löytämiseksi ilman kaupungin nimen tarvetta.


Kameran parannukset: Kamerassa on nyt erilaisia parannuksia, kuten mukautettavat vesileimat, virtaviivaistetut resoluution asetukset, helpommat videokoko-vaihtoehdot sekä tarkat vaakasuorien kameroiden käytön osoittimet.


Parannetut gallerian ominaisuudet: Galleriasovellus on rikastettu toiminnoilla, kuten leikattujen kuvien tallentaminen tarraksi, parannettu tarinanäkymä ja intuitiivisempi raahaus- ja pudotuskäyttöliittymä.


Valokuvien muokkausparannukset: Valokuvien muokkaaja esittelee uusia toimintoja, kuten säätöjä tallennuksen jälkeen, kumoa- ja tee uudelleen -toimintoja, parannettua asettelua parempaa navigointia varten sekä kyvyn piirtää mukautetuille tarroille.


Kalenterin ja muistutusten parannukset: Sekä Kalenteri- että Muistutukset-sovellukset ovat saaneet päivityksiä, mukaan lukien uudet aikataulunäkymät ja muistutusten sisällyttäminen Kalenteri-sovellukseen.


Tilat ja rutiinit: Päivitys tuo mukanaan joukon uusia ominaisuuksia Tiloihin ja Rutiineihin, jotka mahdollistavat ainutlaatuisten lukitusnäyttöjen asettamisen eri tiloille, kuten ajolle, työlle ja liikunnalle.


Älykkäät ehdotuksen uudelleensuunnittelu: Älykkään ehdotuksen pienoisohjelma on uudelleensuunniteltu siten, että sen asettelu harmonisoituu muiden kuvakkeiden kanssa Aloitusnäytöllä, tarjoten enemmän mukautusvaihtoehtoja.


Finder-parannukset: Finder mahdollistaa nyt nopeat toiminnot sovelluksille suoraan hakutuloksista, yhdessä tallennustilavinkkien ja muiden vinkkien kanssa.


Asetusten parannukset: Älykkäämpi lentokonetila, parannettu akun asetusten pääsy ja parempi tietoturvauhan estäminen ovat joitakin parannuksia Asetukset-valikossa.


Esteettömyys: Uudet suurennusvaihtoehdot, mukautettava kursorin paksuus ja parannettu esteettömyystiedot kuuluvat esteettömyysparannuksiin.

Next Post Previous Post