Nothing Phone (1) Alkaa saada Nothing OS 2.0 -päivitys

Kesäkuussa Nothingin perustaja Carl Pei vahvisti, että myös Phone (1) saa Nothing OS 2.0 -päivityksen, joka teki debyyttinsä äskettäin julkaistun Nothing Phone (2):n kanssa. Tämän oli tarkoitus tapahtua elokuun lopussa, ja pitäen lupauksensa, yritys on nyt alkanut jakaa päivitystä Phone (1) -käyttäjille. Tarkista alla olevat tiedot.
Nothing OS 2.0 Nothing Phone (1):lle

Carl Pei on hiljattaisessa twiitissään paljastanut, että Phone (1) saa nyt Nothing OS 2.0 -päivityksen, joka perustuu Android 13:een. Uusi päivitys tuo mukanaan useita muutoksia, pääasiassa käyttöliittymään, ja sen koko on alle 1 Gt.

Nothing OS 2.0 tuo uuden suunnittelun Kello-, Sää- ja Pikakatselu-widgeteille sekä päivitetyn aloitusnäytön ruudukon asettelun. Sovellusten nimilaput voi myös piilottaa. Päivitys keskittyy minimalistiseen suunnitteluun ja sisältää mukautettavia kansioita erilaisilla asetteluvaihtoehdoilla. Uutena ominaisuutena on Glyph Interface 2.0, joka sisältää nyt Glyph Torch -toiminnon, joka sytyttää kaikki takana olevat LEDit, kun Torch-pikavalintalaattaa pidetään pitkään painettuna. Lisäksi saat uudet Clone- ja App Locker -sovellukset. Nothing OS 2.0 tuo myös useita parannuksia.


Nothing OS 2.0 -päivitys Nothing Phone (1) -laitteelle saapuu nyt käyttäjille, ja jos haluat ladata sen, voit siirtyä Järjestelmäasetuksiin ja napauttaa Järjestelmäpäivitys -vaihtoehtoa saadaksesi sen. Jos et ole vielä pystynyt lataamaan päivitystä, älä huoli, vaan odota, että päivitys saapuu vähitellen!


Muistuttaaksemme, Phone (1), joka julkaistiin viime vuonna, sai Android 13:n vakaa päivityksen helmikuussa tänä vuonna ja sai pian sen jälkeen Android 14:n beetapäivityksen. Nothing OS 2.0 -päivitys Phone (1):lle heti sen julkaisun jälkeen on myös hyvä merkki, ja toivomme, että Nothing jatkaa puhelimensa ajan tasalla pitämistä!

Next Post Previous Post