Kuinka lähettää HD-kuvia WhatsAppissa

Kun kyseessä on viestittely ja videopuhelut ystävien kanssa, WhatsApp on yksi maailman suosituimmista sovelluksista, jolla on yli kaksi miljardia käyttäjää. Aiemmin sovellus salli lähettää vain tavallisen laadun kuvia, mutta nyt voit lähettää HD-laadun kuvia WhatsAppissa. Vaikka valmiiksi HD-laadun valokuvien jakaminen olisi ollut hyvä vaihtoehto, uusi ominaisuus, joka mahdollistaa käyttäjien lähettää HD-valokuvia valokuvakohtaisesti, varmistaa, että valokuvien jakaminen pysyy nopeana ja luotettavana, vaikka sinulla olisi hidas internetyhteys.

HD-valokuvien jakaminen WhatsAppissa

Vaikka Android-käyttäjillä on mahdollisuus lähettää HD-valokuvia WhatsAppissa jakamalla ne dokumentteina valokuvien sijasta, sama ei päde iPhone-käyttäjiin, sillä prosessi on hieman monimutkaisempi iOS:lla. Tässä juuri uusi HD-valokuvien jakamisominaisuus tulee avuksi. Nyt olitpa sitten Android- tai iPhone-käyttäjä, voit lähettää HD-valokuvia suoraan WhatsAppissa. HD-laatu vastaa 3024 x 4032 resoluutiota, mikä on huomattavasti parempi verrattuna aiempaan kattoresoluutioon, joka oli 920 x 1280. Tässä on miten se tehdään:


1. Avaa keskustelu ystävän kanssa WhatsAppissa.

2. Kosketa Androidissa alareunassa olevaa Lisää liitetiedostoja -kuvaketta ja iPhonessa + -kuvaketta.

3. Kosketa sitten Galleria-kuvaketta lähettääksesi valokuvia, jotka ovat jo käytettävissä puhelimesi kuvagalleriassa. iPhonessa kosketa Valokuvat-kuvaketta suorittaaksesi saman toimen.

4. Valitse kaikki valokuvat, jotka haluat jakaa ystävällesi WhatsAppissa.

5. Kun olet valmis, huomaat uuden HD-kuvakkeen yläkeskellä näyttöä. Kosketa HD-kuvaketta lähettääksesi valitut valokuvat HD-laadulla.6. Valitse nyt laatu, jossa haluat jakaa valokuvat. Sinulle annetaan kaksi vaihtoehtoa: Standardilaatu ja HD-laatu. Kosketa Valmis-painiketta, kun olet valinnut laadun.

7. Kun valitset HD-laadun, näet kuvan päällä ilmoituksen "Valokuva asetettu HD-laatuun".

8. Nyt kosketa Lähetä-painiketta kuten normaalisti lähettääksesi HD-valokuvia WhatsAppissa.


Kuinka tallentaa WhatsApp HD -kuvat galleriaan

Joten ystäväsi on jakanut sinulle HD-valokuvan WhatsAppissa, mutta sitä ei näy puhelimesi galleriassa; tässä vaiheessa asiat hieman monimutkaistuvat. Vaikka saatkin automaattisesti tallennettua galleriaan kaikki kuvat, jotka saat WhatsAppissa, jos olet ottanut tämän asetuksen käyttöön, sama ei päde HD-valokuviin. Sinun on manuaalisesti tallennettava jokainen HD-valokuva, jonka saat WhatsAppissa, puhelimesi galleriaan riippumatta siitä, onko Mediasisällön automaattilataus -asetus käytössä WhatsApp-tililläsi. Näin teet sen:


1. Kosketa saamaasi HD-valokuvaa valitaksesi sen.

2. Kosketa nyt yläoikealla olevaa kolmen pisteen kuvaketta, ja avautuu pudotusvalikko.

3. Tässä kosketa Tallenna-välilehteä pudotusvalikossa tallentaaksesi vastaanotetun HD-valokuvan puhelimesi galleriaan.


Next Post Previous Post