Instagramin Threads sovellus saa pian verkkoversion

Instagramin Twitter-haastajasta, Threads-sovelluksesta, on lyhyessä ajassa tullut suosittu nimi. Sen julkaisun jälkeen viime kuussa siihen on tehty muutamia päivityksiä sen vahvistamiseksi (sanaleikki tarkoituksella), mutta nettiversio on ollut se, mitä ihmiset ovat odottaneet. Useiden huhujen jälkeen se on nyt lähempänä todellisuutta ja sen odotetaan käynnistyvän 'muutaman päivän sisällä'.


Threads nettiversion odotetaan pian

Mark Zuckerbergin viimeisimmän Threads-postauksen mukaan Threads-sovelluksen nettiversio käynnistyy muutaman päivän sisällä. Joten jos olet halunnut käyttää sovellusta tietokoneellasi, sinun ei tarvitse odottaa kovin kauan.

Threads-sovelluksen logo

Tämä tapahtui sen jälkeen kun Instagramin Adam Mosseri paljasti kuukausi sitten, että he työskentelevät Threads for Web -version parissa. Vaikka myös vihjattiin, että nettiversion käynnistäminen ei ollut etusijalla, mikä sai ihmiset uskomaan odotusajan olevan pitkä. Kävi ilmi, että Meta haluaa tarjota ihmisille sen, mitä he haluavat, ja siksi mahdollisuus käyttää Threads-sovellusta Windows- tai Mac-laitteilla on pian saatavilla.


Odottamme edelleen virallista julkistamista, ja tämä tapahtuu joko tämän viikon loppuun mennessä tai seuraavalla viikolla. Pidämme sinut päivitettyinä.


Samalla Threads on saanut muutamia uusia ominaisuuksia siitä lähtien, kun se julkaistiin. Nyt sinulla on Seuraaminen-välilehti, jossa voit nähdä seuraamiesi ihmisten julkaisut kronologisessa järjestyksessä, aivan kuten voit tehdä Twitterissä. Tämä vaihtoehto löytyy Koti-painikkeen alta alareunan työkalupalkista tai Threads-kuvakkeen alta ylhäältä. iOS-sovelluksessa on saatavilla käännöksiä, ja voit myös tilata ihmisiä, joita et seuraa.


Lisäksi voit jakaa julkaisun suoraan Instagramin suoraviesteihin ja mainita jonkun, samalla kun voit lisätä räätälöidyn vaihtoehtoisen tekstin kuville ja videoille. Lisää ominaisuuksia odotetaan tekevän esiintymisensä paremman käyttökokemuksen saavuttamiseksi, ja Threadsin nopean kehittymisen vuoksi voimme odottaa niitä pian.


Next Post Previous Post