Threads todennäköisesti lisää suoraviestiominaisuuden sovellukseensa

Meta'n sosiaalisen median alustan Threads kerrotaan suunnittelevan ominaisuutta, joka muistuttaa kilpailijalattformi Twitteriä. Raporttien mukaan Mark Zuckerbergin uusi mikroblogialusta työskentelee suoran viestinnän tai DM-toiminnon parissa, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää viestejä yksityisesti samassa alustassa.
Alun perin Instagramin toimitusjohtaja Adam Mosseri ilmoitti, ettei tämä ominaisuus ole tulossa Threads-sovellukseen lähiaikoina. Nyt Business Insider -raportti jakoi vuodetun sisäisen muistion Instagramista, joka vihjaa, että DM:t ovat "tulossa pian" Threads-sovellukseen.


Lisäksi muistio ehdottaa, että Threads saa myös muita ominaisuuksia. Sosiaalisen median analyytikko Matt Navarra jakoi osan asiakirjasta Twitterissä, jossa väitetään samaa. Yhtiö ei kuitenkaan ole vielä virallisesti ilmoittanut aikataulusta, milloin ominaisuus saattaisi ilmestyä alustalle, raportti kertoo.


Threads-sovelluksen uusi ominaisuus, DM:t, mahdollistaa käyttäjille yksityisten keskustelujen käymisen herkistä aiheista, joita he eivät halua keskustella julkisesti. Aiemmin Threads-käyttäjien oli vaihdettava toiseen sovellukseen yksityisistä keskusteluista käymiseen. Raporttien mukaan käyttäjät eivät myöskään valitse Meta'n muita sovelluksia, kuten Messengeriä tai Instagramia, tällaiseen keskusteluun.

Threads-sovellus on saatavilla sekä iPhone- että Android-älypuhelimille. Voit kirjautua sisään Instagram-tililläsi, ja viestit voivat olla enintään 500 merkkiä pitkiä ja sisältää linkkejä, valokuvia ja enintään 5 minuutin mittaisia videoita. Threads-käyttäjät voivat seurata ja olla yhteydessä ystäviin ja sisällöntuottajiin, jotka jakavat heidän kiinnostuksen kohteensa, mukaan lukien ne henkilöt, joita he seuraavat Instagramissa.


Lisäksi alle 16-vuotiaat käyttäjät (tai tietyissä maissa alle 18-vuotiaat) ohjataan oletuksena yksityiseen profiiliin liittyessään sovellukseen. Threadsissa käyttäjillä on mahdollisuus hallita sitä, kuka voi mainita tai vastata heille. Threads-käyttäjät voivat myös lisätä tiettyjä sanoja suodattamaan pois vastaukset, jotka sisältävät näitä sanoja keskusteluissaan.

Next Post Previous Post