Samsung Galaxy Z Flip 5 julkaistiin- Tekniset tiedot ja hinta Suomessa

Samsung julkaisi Galaxy Z Flip 5:n Galaxy Unpacked -tapahtumassa tänään (26. heinäkuuta) yhdessä Galaxy Z Fold 5:n kanssa. Uusi taitettava kännykkä tulee Galaxy Z Flip 4:n seuraajaksi ja tarjoaa parannuksia uuden Flex Hinge -saranoituksen, suuremman kansi-näytön ja uudemman järjestelmäpiirin muodossa. Galaxy Z Flip 5 toimii räätälöidyllä Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform -järjestelmäpiirillä, jossa on ylikellotettuja CPU- ja GPU-ytimiä. Siinä on vedenkestävä IPX8-rakenne ja Corning Gorilla Glass Victus 2 -suojaus näytössä ja takalasissa. Galaxy Z Flip 5:llä on 3,700mAh akku.


Samsung Galaxy Z Flip 5
Kuvan luotto: Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 5 - Tekniset tiedot:

Galaxy Z Flip 5 on Samsungin uusin tarjonta taittuvien älypuhelinten kategoriassa.

Se toimii viimeisimmällä Android 13 -ohjelmistolla, jossa on erityinen Samsungin käyttöliittymä nimeltä OneUI 5.1.1. Puhelimen runko on valmistettu vahvasta Armor-alumiinista, mikä tekee siitä kestävän ja kestävän.

Siinä on kaksi näyttöä. Päänäyttö puhelimen sisällä on kooltaan 6,7 tuumaa ja näyttää kaiken korkealaatuisena ja erittäin selkein yksityiskohdin. Näyttö voi päivittyä nopeasti ja sujuvasti sen 120 Hz:n sopeutuvan virkistystaajuuden ansiosta. Ulkopuolella on toinen pienempi näyttö, joka on kooltaan 3,4 tuumaa. Se on hyödyllinen perustietojen ja ilmoitusten näyttämiseen. Sekä pää- että ulkona olevat näytöt ovat suojattuina kestävällä Corning Gorilla Glass Victus 2 -lasilla. Galaxy Z Flip 5:ssä on suuri 7.6 tuuman päänäyttö, jossa on AMOLED-näyttö ja resoluutio 2208 x 1768 pikseliä.

Galaxy Z Flip 5 käyttää tehokasta räätälöityä Snapdragon 8 Gen 2 Mobile -alustaa, joka on erityisesti suunniteltu Samsung-puhelimille. Siinä on myös 8 Gt muistia, mikä auttaa sen toimimaan sujuvasti monien sovellusten kanssa samanaikaisesti.

Samsung Galaxy Z Flip 5:ssä on kaksoistakakamera, johon kuuluu 12 megapikselin laajakulmaisen pääanturin f/2.2-linssi ja 123 asteen näkökenttä sekä 12 megapikselin laajakulmaisen kameran dual pixel -automaattitarkennuksella ja f/1.8-linssillä, jossa on 83 asteen näkökenttä ja optisen kuvanvakautuksen (OIS) tuki. Selfiet ja videopuhelut hoitaa 10 megapikselin etukamera f/2.2-linssillä ja 85 asteen näkökentällä. Selfie-kamera sijaitsee taittuvan näytön yläpuolella.

Galaxy Z Flip 5:ssä on 256GB ja 512GB sisäinen tallennustila. Yhteysvaihtoehdot sisältävät 5G:n, 4G LTE:n, Wi-Fi 6E:n, Bluetooth 5.3:n, GPS/A-GPS:n, NFC:n ja USB Type-C -portin. Kuten edellisen sukupolven taittuvissa älypuhelimissa, myös uudessa mallissa ei ole pölyntorjuntaa, sillä se on IPX8-luokiteltu. Laitteessa on myös kiihtyvyysmittari, barometri, gyrosensori, geomagneettinen sensori, hall-sensori, läheisyysanturi ja valoanturi. Siinä on myös sivulle sijoitettu sormenjälkilukija tunnistusta varten.

Galaxy Z Flip 5:ssä on 3,700mAh akku, joka tukee 25W nopeaa latausta. Yhtiö väittää, että akku voidaan ladata tyhjästä 50 prosenttiin vain 30 minuutissa. Puhelin tukee myös Fast Wireless Charging 2.0:a ja Wireless PowerShare:a. Lisäksi Galaxy Z Flip 5 mitat ovat 71.9x165.1x6.9mm taitettuna ja 71.9x85.1x15.1mm auki levitettynä. Paino on 187 grammaa.

Samsung Galaxy Z Flip 5 hinta, saatavuus

Hinta Samsung Galaxy Z Flip 5:lle alkaa 999 dollarista. Galaxy Z Flip 5 tulee myyntiin valikoiduilla maailmanmarkkinoilla 11. elokuuta.

Next Post Previous Post