Samsung Galaxy S23 FE bongattiin jälleen Geekbenchillä

Samsung Galaxy S23 FE, jonka odotetaan seuraavan Galaxy S21 FE:ää, on todennäköisesti tulossa pian ja sitä on taas huomattu benchmark-sivustolla. Aiemman listauksen perusteella puhelimessa käytetään oman Exynos-järjestelmäpiirin mallia. Uusi havainto viittaa kuitenkin erilaiseen suoritinpiiriin puhelimen Pohjois-Amerikan variantille. Joissakin markkinoilla puhelin odotetaan julkaistavan jo kuluvan vuoden kolmannella neljänneksellä, mutta se voi myös saada myöhäisemmän julkaisun valituilla alueilla neljännellä neljänneksellä.

91Mobiles-raportin mukaan Samsung Galaxy S23 FE havaittiin uudelleen Geekbenchissä sen jälkeen, kun se oli havaittu aiemmin tässä kuussa oman Exynos 2200 -suoritinpiirin kanssa. Uusi listaus viittaa siihen, että puhelin julkaistaan joko Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 tai Snapdragon 8+ Gen 1 -suoritinpiirillä Pohjois-Amerikan markkinoille. Puhelin oli nähty mallinumerolla SM-S7711U1, jossa "U1" viittaa Yhdysvaltojen ja Kanadan alueeseen. On siis todennäköistä, että malli julkaistaan kahdella eri suoritinpiirillä.

Aiempi listaus viittasi siihen, että Galaxy S23 FE:ssä odotetaan olevan enintään 8 Gt LPDDR5 RAM-muistia ja enintään 256 Gt UFS 3.1 -sisäistä tallennustilaa. Exynos 2200 -järjestelmäpiiriin uskotaan yhdistettävän Xclipse 920 AMD -GPU. Puhelimen odotetaan myös toimivan Android 13 -käyttöjärjestelmällä ja One UI -käyttöliittymällä.

Aiemmin huomattiin, että Galaxy S23 FE:llä odotetaan olevan 4,500mAh akku, mikä paljastettiin Safety Korea -akkusertifiointisivustolla. Puhelimessa on myös kolmoiskamerajärjestelmä takana, johon kuuluu 50 megapikselin pääanturi, 12 megapikselin ultra-laajakulma-anturi sekä 8 megapikselin telefoto-anturi.

Edelleen, etukamera on todennäköisesti 12 megapikseliä, ja se sijoitetaan keskelle näytön yläosassa olevaan reikäleikkauspaikkaan. Tulevassa Samsung Galaxy Fan Edition -mallissa on 6.4 tuuman tasainen näyttö. Galaxy S23 FE:n odotetaan olevan Galaxy S21 FE:n seuraaja.


Next Post Previous Post