Nothingin toimitusjohtaja Carl Pei selitti kritiikin jälkeen, miksi taittuvat puhelimet eivät ole innostavia

Nothingin toimitusjohtaja Carl Pei on saanut kritiikkiä rohkeista näkemyksistään taittuvien puhelinten suhteen, ja hän on vastannut kritiikkiin haastattelussa The Vergen kanssa. Hän selitti syitä siihen, miksi hän ei pidä tätä teknologiaa innostavana tällä hetkellä. Pei on äskettäin väittänyt, että taittuvat puhelimet ovat pakotettua innovaatiota ja että ne kaikki näyttävät samanlaisilta ilman erottuvia tekijöitä.


Carl Pei Nothing CEO

Kun häneltä kysyttiin, miksi hän ei ole innostunut taittuvista puhelimista, Pei selitti, että tämä teknologia ei ole vielä kannattavaa eikä sitä käytä laajempi yleisö. Teknologia on edelleen kehitysvaiheessa, ja paljon asioita on vielä korjattava. Hän selitti, miksi taittuvat puhelimet eivät ole järkeviä hänen yritykselleen vuonna 2023.


Pei korosti, että jokaisen tuotteen on oltava kannattava ja menestyksekäs, koska hänen Nothing-yhtiöllään on rajalliset resurssit. Siksi taittuvat ja kääntyvät puhelimet eivät ole erityisen innostavia tällä hetkellä (heidän kannaltaan). Hän kuitenkin sanoi, että kun kategoria kehittyy, taitteet katoavat ja sovellukset sopeutuvat tähän muotoon, Nothing saattaa harkita taittuvan laitteen julkaisemista tulevaisuudessa.


Hän selitti, että taittuvien puhelimien käsite ei ole täysin suljettu pois, mutta hän ei myöskään usko, että teknologia muuttaisi radikaalisti paradigmaa tai johtaisi Androidin ohittamaan iOSta. Hän ei myöskään usko, että se muuttaisi Nothing-yhtiötä marginaalisesta älypuhelinten valmistajasta seuraavaksi suureksi teknologiayritykseksi.

Aiemmin yrityksen johtaja totesi: "En usko, että kuluttajat kulkevat ympäriinsä ja sanovat, hei, toivonpa, että puhelimeni voisi taittua. Mielestäni se on innovaatio, jonka valmistajat tuputtavat kuluttajille."


"On hyvä, että jotkut ihmiset rakentavat niitä, mutta jos katsot, miten taittuvat puhelimet kehittyvät, ne ovat jälleen kaikki samanlaisia. Jos et enää näe logoa, piilota logo taittuvissa puhelimissa, en usko, että kuluttaja voi todella erottaa niitä toisistaan," hän lisäsi.


Yritys on äskettäin julkaissut uuden Nothing Phone (2) -tuotteen. Pei väitti, että ensimmäisen sukupolven tuotteen ja uuden tuotteen välillä on melko suuri ero. Hän kokee, että yritys on tehnyt useita muutoksia ja parantanut ohjelmistokokemusta paremmilla toteutuksilla ja päivityksillä.


Tällä hetkellä ei ole tietoa siitä, mitä seuraavaa tuotetta Nothing saattaa suunnitella tuovan markkinoille. Yritys on juuri päivittänyt puhelin- ja äänikategoriaansa. Joten uusia tuotteita näillä aloilla ei odoteta lähitulevaisuudessa, ellei merkillä ole jotain yllätyksiä faneilleen.

Next Post Previous Post